Yeni PlayStation 4 için En İyi Oyunlar

Yeni PlayStation 4 için En İyi Oyunlar

En İyi PlayStation 4 Oyunları

En İyi PlayStation 4 Oyunları

Son 12 aydaki Sony’nin konsoluna çarpan en iyi oyunları bir araya getirmeye çalıştık ve bazı birkaç yıl önceki oyunlar da var. PS4 için mükemmel bir yıl oldu, çünkü platform özel bölümde ayrıcalıklı olduktan sonra hit yaptı ve Xbox’a göre daha geniş bir yol kat etti. İster yeni PlayStation kullanıcısı olun ister eski. Konsolunuzu güncelletin ve bu oyunlara bir göz atın. En iyi PlayStation 4 oyunları listemiz.

1. Bloodborne / Dark Souls 3 Complete Editions

1. Bloodborne / Dark Souls 3 Complete Editions

Japon geliştirici From Software’in aksiyon RPG “Soulsborne” serisi, iyi sebeplerden ötürü oyun çevrelerinde kötü şöhretli. 2009’da Demon’s Rouls’tan başlayarak 2015’teki Bloodborne ve geçen yılki Dark Souls 3‘le estetik ve tasarım zirvelerine ulaşan seri, ortaçağ ve gotik korkudan köken alan gizemli ve mistik ayarlarla başlar. Sonra onları zorlu çılgınlık seviyeleri ve oyunların sunduğu en büyük, en destansı patron savaşlarından bazılarıyla püskürtür. Dark Souls 3 çoklu platform olsa da, Bloodborne iki yıl önce çıktığında PS4’ün özel bir parçasıydı ve platform için mutlak bir zorunluluğu olmaya devam ediyor. Her ikisi de şu anda indirime açıktır; bunlara müteakip derinlemesine ödüllendiren DLC içeriğini içeren eksiksiz sürümler dahildir.

2. Deus Ex: Mankind Divided

2. Deus Ex: Mankind Divided

2000 orijinalinin olaylarına öncü öyküsünü başlatan mükemmel Deus Ex reboot Human Revolution‘ın devamı olan Mankind Divided genel olarak aynı şeylerden biraz daha fazlasıdır. Tabi bu iyi bir şey. Eşitsizlik ve kaçak kapitalizmden etkilenen ve insanlarla teknolojiyi harmanlayan sibernetik iyileştirmeler yüzünden istikrarsızlaşılan bir dünyaya daha derin ve daha ahlaki açıdan belirsiz bir bakış getiriyor. Mankind Divided, sizi terörle mücadele ajanı Adam Jensen’in rolüne geri döndürür. Adam Jensen, bu kez dünya çapında bir komployu ortaya çıkarmakla yükümlüdür. Aug Olayı, artırılmış bireylerin zihinlerini kötü niyetli Yeni Dünya Düzeni tarzı bir grup tarafından kaçırıldığı ilk oyundaki bir olaydır. Oyun, Prag’ın siberpunk versiyonunun etrafında odaklanıyor ve serinin bilinen narutek zengin yan maceralar ve seçime dayalı dövüş ve stealth mekaniği bulunuyor.

3. Dishonored: Death of the Outsider

3. Dishonored: Death of the Outsider

Eğer geçen yılın sonlarına doğru çıkan orijinal Dishonored‘ı oynatmadıysanız, şimdi bunu yapın. Oyun, gizli sihirin hükümetin en üst düzeylerinin altında yürüdüğü Avrupa metropollerinin alternatif geçmiş sürümleri olan Dunwall ve Karnaca’nın karanlık şehirlerinde Corvo Attano veya kızı Emily olarak oynuyorsunuz. Temelde Bioshock Assassin’s Creed ile benzerlik gösterir, ancak karmaşık şekilde tasarlanmış düzeylerde ve entelektüel olarak farklı yollarla yaklaşılabilen görevleri teşvik eder. Yeni bağımsız hikaye (temelde Dissornored 2’ye sahip olmanızı gerektirmeyen DLC’nin daha gelişmiş bir versiyonu) Death of the Outsider olarak adlandırılır ve bu tam oyun düzenini ve stilini akıllıca kıvırır. Oyun, sihire sınırsız erişimi olan oynanabilir bir kahraman olarak devamının ikincil bir karakteri Billie Lurk’u yeniden canlandırıyor.

4. Hellblade: Senua’s Sacrifice

4. Hellblade: Senua's Sacrifice

Hellblade: Senua’s Sacrifice, geliştirici Ninja Theory’den anlatım tabanlı ve genetik olarak değişen psikolojik korku oyunu, çeşitli nedenlerden ötürü bir bilmece. Indie sınıfı bir bütçeye sahip stüdyoda ağırlığını aşmanın bir yolunu bulan görsel olarak çarpıcı bir oyun. Bulmaca çözme, hayatta kalma korkusu ve aksiyon oyun stillerini Norse efsaneleri, Kelt kültürünü ve zihinsel rahatsızlıktan kaynaklanan zorlukların üstesinden gelme ve başarmaya yönelik bir mücadeleyle ilgili meta anlatı ile harmanlıyor. Çok cesur bir karışımdır ve Hellblade, karanlık ve ciddi tonu, eğlenceli olması gereken veya en azından katlanılabilir oyun öğeleriyle her zaman dengede tutmayı başaramamaktadır. Ancak bu estetik bir hayranlık uyandırıyor ve özellikle PS4 Pro ve oynatmak için 4K / HDR TV’ye sahipseniz kaçırmayın.

5. Horizon Zero Dawn

5. Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn, bu yıl tüm beklentileri reddeden oyun oldu. Her büyük bütçeli oyun, çevrimiçi tanınmış bir markanın eklenmiş, birinci şahıs nişancı gibi hissettiği bir dönemde, tek oyuncu, hikaye odaklı, üçüncü şahısların oynadığı bir RPG oyunudur. Killzone serisinin yaratıcısı olan Guerilla Games, şimdiye kadar olduğundan daha cesur bir şekilde farklı bir şeyler yaratmak için yola çıktı ve birçok oyuncu için yılın en iyi oyunlarından biri olmasa da, onlardan birinin hangisi olduğuna karar vermesine yol açtı. Yapay zeka dayalı robot dinozorlar tarafından kuşatılmış ilkel, avcı-toplayıcı bir topluluğa döndürülen, insanlık uygarlığının çok ileride bir versiyonunu içeren öncülün inanılmaz bir yapıda olmasına yardımcı oluyor. Oyun, inanılmaz derecede iyi bir şekilde satıldı, yenilikçi hikaye ilk oyunlarının oldukça büyük bir kitleye ulaşabileceğine dair çok gerekli deliller sundu. Umutla, Horizon Zero Dawn, cesur riskler alacak olan gelecekteki oyunlar için iyi bir şablon sağlar.

6. Nier: Automata

6. Nier: Automata

2017, hem mükemmel RPG hem de çok iyi PS4 oyunlarıyla doluydu; Nier: Automata ikisi için de geçerli bir oyun. Seriyi yaratan Yoko Taro, orijinal Nier dünyasında başka bir Drakenguard serisi seti hazırladı, ancak daha rafine edilmiş aksiyon unsurlarıyla. Taro ve ekibi Bayonetta ve Metal Gear Rising: Revengeance geliştiricisi Platinum Games ile ortaklık kurdu. Yüzeyde, burada bulunan maddeler, bir aksiyon oyunu çerçevesi ve Dark Souls’u bir çizgi ile sağlam bir post-apokaliptik, anime-enfekte anlatısı sunmasını sağladı.

7. Uncharted: The Lost Legacy

7. Uncharted: The Lost Legacy

Dishonored: Death of the Outsider‘a benzer şekilde; The Lost Legacy, oyunun dördüncü ve son Nathan Drake merkezli girişi için teknik olarak DLC değil, Uncharted evreninde bulunan bağımsız bir hikayedir. Bu da, oynamak için Uncharted 4‘e sahip olmanız gerekmiyor anlamına gelir. Lost Legacy, dördüncü oyundan bir kötülük ve Uncharted 2‘den ikincil karakterin hikayesini sergiliyor. Serinin ilk oyunundan Drake dışındaki karakterlerin kontrolünü sunuyor. Naughty Dog’un zengin, hikaye odaklı bir başka deneyimi var. Standart bir Uncharted oyunu kadar derin değilse de, tecrübeye yeni ve canlandırıcı bir şey getiriyor. Hollywood tarzı aksiyonu, bulmaca çözmeyi ve serinin karışımını beğenirseniz Lost Legacy başlamak için iyi bir seçenek olabilir.

8. Bonus Oyunlar

8. Bonus Oyunlar

Ayrıca şu oyunları da deneyebilirsiniz; Assassin’s Creed Origins, Destiny 2, Gravity Rush 2, Middle-earth: Shadow of War, Injustice 2, Persona 5, Prey, Resident Evil 7: Biohazard, What Remains of Edith Finch, Wolfenstein II: The New Colossus.

İyi eğlenceler…