Yeni PUBG PS4 ve Xbox One Güncellemesi Apex Legends Özelliği Ekledi

Yeni PUBG PS4 ve Xbox One Güncellemesi Apex Legends Özelliği Ekledi

Yeni PUBG PS4 ve Xbox One Güncellemesi

Yeni PUBG PS4 ve Xbox One Güncellemesi

Piyasaya sunulduğundan beri ilk kez, PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın konsol sürümleri, orijinal PC sürümünün yapmadığı bir güncelleme aldı. PUBG‘nin Xbox One ve PS4 sürümleri için en yeni yaşam yamasına, Respawn’ın Apex Legends ile aynı şekilde çalışan yeni bir otomatik ekipman parça özelliği eklendi.

PUBG Corp. konsol canlı servis yöneticisi Kate Lee, “Yağmalamayı daha verimli hale getirmek için otomatik ekipman parça özelliğini ekliyoruz. Bir ekipman parçası için harcanan zamanı azaltarak, oyuncuların PUBG’nin stratejik kısmına odaklanmak için daha fazla zaman bulabileceklerini umuyoruz, ama yine de PUBG’nin bilinen gerçekçi hissinin tadını çıkarmaya devam edin.” dedi.

Otomatik olarak parçaları donatmak söz konusu olduğunda, üç seçeneğiniz olacak: Auto Equip Attachments, Auto Equip Scope ve Auto Replace Attachments. Üçü de etkinleştirilebilir veya devre dışı bırakılabilir.

Etkinleştirildiğinde, Auto Equip Attachments, donatılmış olan ateşli silahlarınız için topladığınız parçaları en uygun şekilde otomatik olarak ekler. Sırasıyla, PUBG başlangıçta ilk silahınıza topladığınız herhangi bir şeyi eklemeye, daha sonra ikinci birincil silahınıza, ardından yanınıza aldığınız her şeyi eklemeye çalışacaktır. Donatılamayan ürünler envantere alınacaktır. Auto Equip Scope aynı yapıyı izler ancak yalnızca silah scopeları için geçerlidir. Son olarak Auto Replace Attachments etkinleştirmek, tüm geçerli parçaları bıraktığınız silahlardan aldığınız silahlara aktarır; böylece yeni bir silahı yağmalamadan önce her şeyi ayırmanız gerekmez.

Konsol güncellemesi, hata düzeltmeleri, mini harita ayarlamaları ve güçlü dengelemeler gibi daha birçok yaşam kalitesi iyileştirmesi de uygulamaktadır. Tam yama notlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Xbox One yama notları
PlayStation 4 yama notları