Yeni Rainbow Six Siege Güncellemesi Operatör Değişiklikleri

Yeni Rainbow Six Siege Güncellemesi Operatör Değişiklikleri

Rainbow Six Siege Güncellemesi

Rainbow Six Siege Güncellemesi

Ubisoft, Rainbow Six Siege için oyunun Operatörlerinden birkaçını değiştiren yeni bir güncelleme duyurdu. Güncelleme, Siege’nin Year 3, Season 3’ün yarsında geliyor ve en yeni iki Operatör, Clash ve Maverick’in etkisine göre ayarlamalar yapıyor.

Güncellemede iki Operatör Maestro ve Clash yama alıyor. Ubisoft, Siege’nin ana web sitesinde bir blog gönderisinde geçirilecek değişiklikleri açıkladı. Her iki operatör de Defender’dır. Ubisoft, Maestro’yu kullanmak için daha az kafa karıştırıcı yapmak ve Clash’i değiştirmek istiyor. Böylece, geliştiricinin Operator için orijinal planları ile daha uyumludur.

Güncelleme, Maestro’nun ALDA 5.56’sını değiştirerek, geri tepmesinin oyundaki diğer LMG’lerinkiyle eşleşmesini sağlar. Şu anda ALDA 5.56, görüş alanlarını hedeflemeden daha uzun bir süre geri tepmeyi azaltmaktadır. Ancak bu, oyuncuların sürekli ateşle artacağı gibi nişan almaya çalıştıkları “karışıklığa yol açtı”.

Clash, shield ve sidearm arasında silah değiştirme hızını azaltıyor ve shield’ın şarjı dolmadan önceki gecikme iki katına çıkacak. Ayrıca, Clash’ı engelleyen Attackerlar, mevcut 1,5 saniye yerine sadece 0,5 saniyeden sonra tam hareketliliğe kavuşacaklar. Ubisoft, “Nihayetinde, bunun Clash’in tamamen bağımsız olarak var olabilecek bir Operatörün aksine takım arkadaşlarına bağımlı olduğu fikrini daha da ileri taşıyacağına inanıyoruz. Haritanın yarısını kendi başına tutabilmek için tasarlanmamıştır ve şimdi takım arkadaşlarından uygun desteği alması gerekmektedir.” dedi.

Bu değişiklikler, hem Operatörlerin Win Delta’sı hem de Pick Rate’ın bir parçası olarak hesaplandı. Pick Rate, kazanılan veya kaybedilen bir takımda olup olmadıklarına bakılmaksızın, bir Operatörün ne sıklıkta seçileceği yüzdesidir. Bir grafik üzerinde çizildiğinde, Ubisoft hangi Operatörlerin fazladan seçildiğini ve çok güçlü, toplanan ve çok zayıf, seçili ve çok güçlü, ya da seçili ve çok zayıf olanları belirleyebilir.

Bu güncellemede diğer Operatörler için planlanmış bir değişiklik olmamasına rağmen, Ubisoft yakın gelecekte hem Lion hem de Glaz’a yama getirmek istiyor. Geliştiricinin Lion için iki olası çözümü vardır; bu, “problematic” in ne kadar yüksek seviyede oynadığını düzeltmelidir. Ubisoft, “Bir düzenleme, aracının intel toplama özelliğini kaldıracağız ya da diğeriyle, daha çok bir Jackal stili pingini tetikleyeceğiz.” dedi. Glaz için Ubisoft, Operatörü arkadaki bir keskin nişancı olarak orijinal rolüne geri getirmek istiyor. Şu anda Glaz, yüksek güçte bir silahla şarj edilebilen en iyi “site pushing” operatörlerinden biridir.

Rainbow Six Siege Y3S3.2 Güncellemesi Yama Notları

Operatörler

Clash
– CCE Shield ve Sidearm arasında azaltılmış silah değiştirme hızı
– Kullanım bittikten sonra şarjı yeniden doldurmadan önce gecikme, 1 saniyeden 2 saniyeye çıkarıldı
– Attackerlar, şok olduktan sonra 1,5 saniye yerine 0,5 saniyeden sonra tam hareketliliğe geri dönerler

Maestro
– ALDA 5.56 diğer LMG’ler ile geri tepme hizalandı

Silahlar

SMG-11
– Kullanımın iyileştirilmesi için geri tepme azaltılması

Vector
– Kullanımın iyileştirilmesi için geri tepme azaltılması