Yeni Rainbow Six Siege Operasyonu Açıklandı

Yeni Rainbow Six Siege Operasyonu Açıklandı

Rainbow Six Siege Operasyonu Açıklandı

Rainbow Six Siege Operasyonu Açıklandı

Yeni Operatörler, Kingdom of Morocco‘nun GIGR’sinden gelen Attacker ve Defender olacak. Bir blog yazısında, Ubisoft yeni Attacker’ı “düşmanları geri çekmek için bir şövalye ile çevre operasyonları konusunda bir uzman” olan, bakımsız ama becerikli bir kaşif olarak tanımlamaktadır. Defender “saygı uyandıran ve Fas Özel Kuvvetlerinin geleceğine rehberlik etmesi için kendisini ele geçiren” stoacı bir komutan olarak tanımlanıyor.

Fortress adı verilen yeni harita, Atlas Dağları’ndaki askeri bir tesistir. Ubisoft’a göre, “harita, hem açık hem de uzun menzilli mücadeleler için çeşitli açık alan, gizlenme noktaları ve görüş hatları sunan iki ayrılabilir bölümden oluşacaktır.” Fortress aynı zamanda “bir Operatör ile büyük ölçüde ilişkili olan ilk haritadır”. Ubisoft, Operatörün iki yeni üyeden biri mi yoksa Siege’nin mevcut üyelerinden bir üyesi mi olduğunu açıklamamıştır.

Operasyon Wind Bastion‘un tam teşhiri, 17-18 Kasım’da Siege’nin Pro League Finals’da yapılacak. Sezon 4’ün başlangıcında Siege’ye gelen en büyük değişikliklerden biri, oyun içi ortamların ve simgelerin sansürü olacaktır.  Ubisoft Siege’de, daha ağır içerik kısıtlamalarına sahip olan Asya bölgelerinde yayınlanmadan önce, kumar ve cinsiyet gibi belirli olgun içeriğe yapılan göndermeleri kaldırıyor.

Siege‘nin son büyük yaması olan Y3S3.2 Güncellemesi, oyunda daha önce var olan hataların çoğuna değindi. Güncelleme ayrıca, hem Clash hem de Maestro‘da, Ubisoft’un hissettiği iki Operatörün dengeleme değişikliklerini de ekledi. İki ateşli silah, SMG-11 ve Vector, geri tepmeyi azaltmak ve silahların kullanımını geliştirmek için yama aldı.

Rainbow Six Siege Xbox One, PS4 ve PC için kullanılabilir.