Yeni Red Dead Online Beta Güncellemesi Yeni Modlar Ekleyecek

Yeni Red Dead Online Beta Güncellemesi Yeni Modlar Ekleyecek

Red Dead Online Beta Güncellemesi

Red Dead Online Beta Güncellemesi

Rockstar, Red Dead Redemption 2‘deki çok oyunculu mod olan Red Dead Online‘a bir güncelleme yapacağını açıkladı. Güncelleme gelecek haftaya yönelik olarak 26 Şubat’ta yapılacak ve giysi ve yeni bir yakın dövüş silahı gibi içeriklerin bazıları PS4’ün erken erişimi üzerinden gerçekleştirilecek. Bu içerik, zamanla Xbox One’a gelecek. Şimdilik, Red Dead Online hala beta sürümünde kalacak.

Güncelleme, Free Roam’daki Fool’s Gold adlı yeni bir oyun içi etkinliği tanıtıyor. Etkinlik, giyilebilecek bir altın zırh takımını ortaya çıkardı. Bunu yapmak ve oyuncuları öldürmek, sizi Fool’s Gold’u kazanmaya yönlendirir. Zırh giymiyorsanız, kendiniz için olan kişiyi bulup öldürmelisiniz.

Yeni güncellemede yeni rekabetçi balıkçılık zorluklarının eklenmesinin yanı sıra üç yeni Showdown modu eklenecek: Up in Smoke, Spoils of War ve Plunder. Target Races adı verilen yeni bir yarış varyasyonu da dahil edilmiştir. Silahlar açısından ise güncelleme, her ikisi de Wheeler & Rawson Kataloğu ve yerel Gunsmiths aracılığıyla satışa sunulacak olan Evans Repeater tüfek ve Rare Shotgun ekliyor. Red Dead Online karakterinizi yeni yöntemlerle kişiselleştirmenize izin veren çeşitli yeni kıyafetler ve ifadeler de ekleniyor.

Red Dead Redemption, çoğunlukla John Marston’ın hikayesine odaklanırken; Red Dead Redemption 2, bir topluluk , bir fikir olarak ve Vahşi Batı’nın ölüm çıngırağı olarak tüm Van der Linde çetesiyle ilgilidir. Aynı zamanda bu Arthur hakkındadır. Ama çete ile onun çok kişisel, dağınık hikayesi daha büyük bir masalı destekliyor. Red Dead Redemption 2 mükemmel bir devam, fakat aynı zamanda kendi başına duygusal, düşündürücü bir hikaye ve bittiğinde bırakılması zor bir dünya.

Red Dead Redemption 2, Xbox One ve PS4 için kullanılabilir. İndirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 İndir