Yeni Red Dead Redemption 2 Fragmanı Daha Fazla Açık Dünya Oynanışı Gösteriyor

Yeni Red Dead Redemption 2 Fragmanı Daha Fazla Açık Dünya Oynanışı Gösteriyor

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 çıkışı yaklaştıkça daha hızlı bir şekilde ortaya çıkıyor. Eylül ayında oyunla nihayet bir çok şey sunuldu. Red Dead Redemption 2’nin çevrimiçi modu hakkında daha fazla şey öğrendik ve oyunun sabit disk alanınızın epey bir bölümünü gerektirdiği de onayladı. Şimdi geliştirici Rockstar Games, oyunu iyice hayranlara hissettirmek için başka bir oyun fragmanı daha yayınladı.

“Gameplay Video Part 2” olarak adlandırılan video, Red Dead Redemption 2 dünyasının oyuncuları doğal hissettirecek şekilde maceralara nasıl attığını gösteriyor. Bunlar, soyulacak trenler ve iyi olmayanlar gibi büyük etkinliklerden, çetenizin üyeleriyle veya dünyanın rastgele sakinleriyle daha küçük kişisel anlara sahip olmak arasında değişir. Videoda, yeni Dead Eye sisteminin nasıl çalıştığını da fazlaca gördük. İlginçtir ki, özel yetenek şimdi aşamalar halinde ilerler. Oyuncuların hedefleri boyamasına ve kritik noktaları görmelerine ve aynı zamanda hedefe doğru yavaş zaman geçirmelerine olanak tanır.

Ayrıca, giydirme, yeme, yüzdeki sakalları kontrol altında tutma, banyo yapma veya oyun oynama gibi özelleştirme ve katılabileceğiniz çeşitli küçük aktiviteler de mevcut. Tabii ki, ayrıca düello yapabilir, ödül avına gidebilirsiniz. Ama tüm bunlar boyunca, davranışlarınız izleniyor ve sonuçlarına katlanırsınız. Fragmana bir göz atın.

Red Dead Redemption 2’nin ilk oyun fragmanı ilk kez Ağustos ayında yayınlandı ve oyuna derinlemesine bir bakış attı. Kaba Amerikan manzarasında yabani bataklıklarda, çöllerde, hayvan kasabalarında ve şehirlerin dönüşümü eşliğinde Red Dead Redemption 2 ile tanıştık. Rockstar’a göre, oyuncular bu farklı bölgeleri sorunsuz bir şekilde gezebilecek ve her biri birbiriyle etkileşime girecek çok sayıda görev ve etkinlik sunacak.

Oyunun gösterilen diğer önemli yönleri, Van der Linde çetesinin diğer üyeleriyle olan ilişkinizi, oyuncuların çete dışındaki karakterlerle nasıl etkileşime girebileceğini ve artık kişilikleri olan ve cinslerine bağlı olarak farklı davranan atları içeriyordu.

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4 ve Xbox One için 26 Ekim’de çıkacak.