Yeni Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi Spoils of War Modu Ekliyor

Yeni Red Dead Redemption 2 Online Güncellemesi Spoils of War Modu Ekliyor

Red Dead Online Spoils of War

Red Dead Online Spoils of War

Rockstar, Red Dead Redemption 2‘nin çevrimiçi bileşeni Red Dead Online için yeni bir içerik hazırlıyor. Bu haftanın güncellemesi yeni bir giysi ve aksesuar yelpazesi sunuyor, ancak en büyük ekleme yeni Showdown modu: Spoils of War.

Rockstar, Spoils of War’ı “sınırda ele geçirme tarzı multiplayer” olarak  nitelendiriyor. Bu mod iki ila 16 oyuncuyu destekliyor ve takımlar kendi tedariklerini savunurken rakip taraftan ganimet çalmak için yarışıyor. Maçın sonunda en çok yağmalayan takım galip ilan edilir.

Spoils of War, Valentine ve Fort Mercer de dahil olmak üzere “çeşitli yerlerde” oynanabilir. Yeni modu denemede bir teşvik olarak Rockstar, bir Spoils of War maçı kazanmak için oyunculara sekiz Dynamite Arrow kazandıracak. Ek olarak, geliştirici bu hafta tüm Showdown modlarında % 20 XP artışı gerçekleştiriyor.

Spoils of War yanında Rockstar, Red Dead Online’a nadir bulunan giysi çeşitlerini tanıttı. Bunlar 12 Mart’tan itibaren bugün başlayan Wheeler, Rawson & Co Catalogue’dan satın alınabilir, ancak yalnızca sınırlı bir süre için hazır olurlar. Yeni kıyafetler şunları içerir:

 – The Tasman Outfit (sadece erkek)
 – The Danube Outfit (sadece kadın)
 – Tied Pants
 – Hitched Skirt (sadece erkek)
 – Winter Shotgun Coat
 – Gardenia Hat
 – Squat Stovepipe Top Hat

Geçen haftaki Red Dead Online güncellemesi Fool’s Gold Free Roam etkinliğini tanıtmıştı. Gelecekteki güncellemeler ise Smoke ve Plunder’da Up adında ilave Showdown modları getirecek.