Yeni Sınıf Tamer Black Desert Mobile’da Yerini Aldı

Yeni Sınıf Tamer Black Desert Mobile’da Yerini Aldı

Pearl Abyss bugün, Black Desert Mobile'a en yeni sınıf olan Tamer'ın geldiğini duyurdu. Maceracılar artık bu yeni sınıfı yakından tanıyabilecek ve rakiplerine karşı yeni deneyimlerle mücadele edebilecekler.

Tamer, özel dövüş stili sayesinde Black Desert evrenine katılan en eşsiz sınıflardan biridir. Savaştaki acımasızlığını ve cesaretini büyüleyici tavırlarıyla gizler. Tamer, efsanevi koruyucu olan kutsal canavar Heilang ile düşmanlarına karşı mücadele ederken Kısa Kılıç ve Trinket silahlarını kullanır. Tamer, Heilang'a savaşta komuta eder ve onunla birlikte karşılarına çıkan herkese korku salan, şiddetli ve senkronize saldırılar gerçekleştirir.

Kara Güneş Yükselirken Mücadeleye Katıl

Bu güncellemeyle birlikte Black Desert Mobile evrenine yeni PvP modu olan Kara Güneş eklendi. Maceracılar, Kara Güneş gökyüzünde iken savaş alanında birbirlerine karşı mücadele edecekler. Katılımcılar, savaşta diğer Maceracıları yenip daha yüksek Kara Güneş puanları elde ederek, Dark Coin veya Chaos Crystal gibi değerli eşyalar kazanma şansı yakalayabilecekler.

Son olarak, Tamer hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen Maceracılar için canlı yayın şu anda gerçekleşiyor! GM Joel şu anda BDM Talk'un özel bir bölümüne ev sahipliği yapıyor. Maceracılar, onun Tamer sınıfını geliştirmesini YouTube, Facebook, ve Twitch’ten izleyerek, bu en yeni sınıfı yakından tanıyabilirler.

Daha fazla bilgi için Black Desert Mobile resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.