Yeni State of Decay 2 Ücretsiz DLC Açıklandı

Yeni State of Decay 2 Ücretsiz DLC Açıklandı

State of Decay 2 Zed Hunter

State of Decay 2 Zed Hunter

Microsoft‘un 2018’deki en büyük Xbox One ve PC oyunları için bir ton yeni içeriği var. Bunların arasında State of Decay 2 de bulunuyor. Mexico City’deki X018 etkinliği sırasında şirket, Undead Labs’ın zombi hayatta kalma oyunu için bir sonraki güncellemesinden hayranlarına ilk bakışı sundu: Zed Hunter.

Zed Hunter, 16 Kasım’da State of Decay 2 için ücretsiz bir güncelleme olarak gelecek. Oyun aralarında crossbow’da olan yeni silahlar tanıtıyor. Tasarım direktörü Richard Foge, yeni silahı düşmanları dışarı çıkarmak için daha gizli bir yol olarak nitelendirdi; dikkat çekmeden zombilere sessizce ateş edebilirsiniz. Bu silahtan çıkan sopalar aynı zamanda çevreye de yapışacak ve kırılmazlarsa onları kurtarabileceksiniz.

Crossbow’a ek olarak Zed Hunter güncellemesi, üç yeni “sessiz” melee silahının yanı sıra, bazıları zombi veba deneylerine dayanan altı yeni sarf malzemesi de sunar. Bunlar, karanlıkta görebilme gücü gibi, kan salgınlarının birikiminde size yardımcı olacaktır. Zed Hunter’ın fragmanını izleyebilirsiniz.

Bu, State of Decay 2 için ufukta gözüken tek yeni içerik değil. Foge, 2019’un başlarında bir başka ücretsiz güncellemenin geleceğini belirtti. Bu, oyuncuların yeni zorlukları ve topluluklarıyla yaşayabilecekleri yeni yollar deneyimlemelerini sağlayacaktır. Ayrıca oyuncuların 2019’da Trumbull Vadisi’ne dönebileceğini, ancak daha fazla ayrıntıyı paylaşamayacağını belirtti.