Yeni Switch Güncellemesi Özellikler ve Düzeltmeler Ekledi

Yeni Switch Güncellemesi Özellikler ve Düzeltmeler Ekledi

Yeni Switch Güncellemesi

Yeni Switch Güncellemesi

Nintendo Switch için en son ürün yazılımı güncellemesi geldi ve bir dizi yeni özellik, iyileştirme, değişiklik ve düzeltmeler içeriyor. 9.0.0 Sürümü, Haber kanalı için yeni bir arama özelliği, Nintendo Hesabınıza giriş yapmak için yeni bir QR kodu seçeneği ve yeni dokunmatik ekran duyarlılığı ayarlarını sunuyor. Güncelleme ayrıca, Capture ve Home butonları hariç, konsolun butonlarının girişlerini tanımasını durdurma özelliğini de sunar. Bu sadece yeni çıkan Switch lite için geçerlidir.

Ek olarak, yeni Switch 9.0.0 güncellemesi “Online Play Invites” hesabı sayfalarına bir bölüm ekler ve adından da anlaşılacağı gibi, desteklenen oyunlara yönelik arkadaşlardan gelen davetleri burada göreceksiniz. Son olarak, yeni yama çok ciddi şeyleri düzeltir. Görünüşe göre, Fire Emblem: Three Houses ile ilgili bir hata vardı. Nintendo, bu sorunun genel sistem ve stabilite iyileştirmeleri güncellenmesiyle çözüldüğünü söyledi.

Bu sorunun geçtiğimiz günlerde Three Houses sezonunu satın alan kişileri etkilediği bildiriliyor, ancak sorunun ne kadar yaygın olduğu veya başka bir şeyin onu tetikleyebileceği açık değil. Durum ne olursa olsun, şimdi düzeltildi.