Yeni Total War: Three Kingdoms Fragmanı Mücadele Haritasını Tanıttı

Yeni Total War: Three Kingdoms Fragmanı Mücadele Haritasını Tanıttı

Total War: Three Kingdoms Harita

Total War: Three Kingdoms Harita

Sega, Total War: Three Kingdoms için yeni bir fragman yayınladı ve Creative Assembly’ın uzun soluklu strateji serisinde bir sonraki oyun için mücadele haritasını tanıttı.

Video, kampanya haritasının kapsamlı çekimlerini, ayarla ilgili bazı bağlamlar ekleyen kısa kesimlerle birleştiriyor. Three Kingdoms, Çin’in tarihinin en kanlı dönemlerinden birinde, ülkenin eyalet imparatoru olmak için savaşan Shu, Wei ve Wu hanedanları arasında bölüştüğü sırada kurgulandı.

Oyun içi çekimlerden ziyade motor çekimlerinden oluşuyor. Ancak yine de, her şeyden önce Çin‘in son derece benzersiz topoğrafyasını yansıtan gür yeşil ormanlar ve engebeli dağ sıralarına sahip olan önceki tarihi Total War’larda görülenlerden çok daha renkli ve farklı bir mücadele haritası gösteriyor.

Harita ayrıca kuşatılmış şehirler, ticaret arabaları ve ticaret yolları üzerinde çok daha fazla detay ile genel olarak çok daha hareketli görünüyor. Bir şehrin bir akışkan animasyonunda yükseldiği özellikle, duvarlarının yuvarlandığı ve minyatür mekanik mekanizma gibi yükselen kulelerin olduğu düzgün bir sahne var.

Three Kingdoms’ın mücadelesinin nasıl oynayacağına dair pek fazla şey yok. Ancak standart bir tarihsel mücadele olan iki farklı mücadele modunun ve oyunun kahramanlarına Romance of the Three Kingdoms romanından ilham alan çok daha güçlü yetenekler sunan bir “Romantik” modun olacağını biliyoruz.

Three Kingdoms’ın şu anda gelecek yılın ilk yarısında başlaması planlanıyor. Bu Rome II‘den buna geçen yıl ki spinoff Thrones of Britannia saymazsak ilk tarihi Total War oyunudur.