Yeni Valor Alanı İçeriği Sınırlı Bir Süre İçin Black Desert Mobile’da

Yeni Valor Alanı İçeriği Sınırlı Bir Süre İçin Black Desert Mobile’da

Yeni Valor Alanı İçeriği Sınırlı Bir Süre İçin Black Desert Mobile’da

Yeni gelen güncellemelerle birlikteBlack Desert Mobile’da Maceracılar birçok içeriğin keyfinisürebiliyorlar. Bu hafta gelecek olan Field of Valor içeriği sayesinde Maceracılarpartiler kurarak arkadaşlarıyla birlikte çeşitli canavarlara karşı 30 dakikasavaşabilecekler.

PearlAbyss, bugün yeni Field of Valor içeriğinin sınırlı bir süre için BlackDesert Mobile‘a eklendiğini açıkladı. Bu içerik, Maceracıların beş kişilikparti kurarak tadını çıkarabilecekleri bir savaş alanı olacak. Maceracılar,arkadaşlarıyla veya lonca üyeleriyle kendi partilerini kurmaya başlayacak.Kurdukları bu partiler sayesinde çeşitli canavarlara karşı 30 dakikalık birsavaşa katılabilecekler.

Maceracılarınsavaş alanına girmek için Token of Valor eşyasına sahip olmaları gerekecek.Jetonlar, giriş savaş ödülleri ve normal savaş alanlarında bulunan nadireşyaların arasından elde edilebiliyor. Field of Valor katılan Maceracılarınsadece birinin düşmanı yenmesiyle, tüm partiye katılan üyelerin aynı miktardaödül almasını sağlayacak. Bu, silahlar, zırhlar ve büyük miktarda gümüş dahilolmak üzere çeşitli oyun içi eşyaları toplamak isteyen Maceracılar için harikabir fırsat olacak.

 

BlackDesert Mobile Shakatu’nun Ekipman Dükkanıetkinliği devam ediyor

 

BlackDesert Mobile’da Maceracılar için her hafta yeni güncellemeile yeni etkinlikler gelmeye devam ediyor. Maceracıları bu etkinliklersayesinde kendilerini daha çok geliştirip, düşmanlarına meydan okuyabiliyorlar.Maceracıların Black Desert Mobile’ın oyun para birimi ile silah ve zırhsatın alabileceği oyun içi mağaza Shakatu’s Shop etkinlikleri bir hafta boyuncadevam edecek.

MaceracılarShakatu’nun Ekipman Dükkanı’ndan  eşya satın aldıklarında, elde edilendonanımın seviyesi rastgele belirlenecek, ancak karşılayabilecekleri kadar çokürün satın alabilecekler. Gelecek haftaya kadar, Shakatu’nun Ekipman Dükkanı’ndan daha yüksek kalitede eşya verme şansı büyükölçüde artacak.

Bu haftadan itibaren Maceracılar, Black Desert Mobile’adaha fazla güncelleme eklenmesiyle birlikte savaş becerilerini deartırabilecek. Bonus Efektler ile ek Savaş Puanları alırken Gear Resonancekullanarak dişlilerini 35. seviyeye kadar çıkartabilecekler.

Dahafazla bilgi için Black Desert Mobile resmi internetadresiniziyaret edebilirsiniz.