Yeniden Yapılan Final Fantasy 7’den Muhteşem Fragman

Yeniden Yapılan Final Fantasy 7’den Muhteşem Fragman

Final Fantasy 7

Final Fantasy 7

Sony, “State of Play” sunumunu, Square Enix’in merakla beklenen Final Fantasy 7‘nin yeniden yapımı için yayınlanan yeni bir fragmanla yaptı. Bu, oyunun bir süredir gördüğümüz ilk yeni görüntüsüne işaret ediyor, ancak yeniden yapılanmanın nasıl şekillendiğine dair titiz bir görünüm sunuyor.

Final Fantasy 7 Remake (Yeniden Yapım) Fragmanı

İzleyebileceğiniz fragman, oyunun ilk bölümünden çekilen görüntüleri gösterir. Cloud ve diğer AVALANCHE üyelerini, ünlü bombalama görevi serisinin bir parçası olarak bir tesise sızdığını görüyoruz. Video aynı zamanda oyunun yenilenen savaş sisteminde bize kısa bir bakış sunar. Oldukça kısa süresine rağmen fragman, muhtemelen 10 Haziran Pazartesi günü gerçekleşecek olan Square Enix’in E3 basın toplantısının bir parçası olarak Haziran ayında daha fazla detayın geleceğine dair bir söz verir.

Sunumun ardından, resmi Final Fantasy Twitter hesabı, Final Fantasy 7 remake yönetmeni Tetsuya Nomura’nın bir mesajını paylaştı ve hayranların oyun hakkında daha fazla bilgi için çok fazla beklemek zorunda kalmayacağını doğruladı. Mesaj, “Planların çoğu piyasaya sürülmeye başlandı, bu yüzden önümüzdeki ay daha fazla bilgi alabilmemiz için bir süre daha lütfen bizimle kalın.” diyor.

Final Fantasy VII remake‘si ilk olarak Sony’nin E3 2015 sunumunda açıklandı, ancak o zamandan beri oyunla ilgili ayrıntılar azdı. Nomura, uzun zamandır beklenen başka bir oyun olan Kingdom Hearts III ile aynı anda oyunu yönlendiriyordu. Kingdom Hearts III, bu yılın başlarında çıktı, ama Final Fantasy VII remake tarihi henüz belirlenmedi.