Yerli Oyun Geliştiricisi The Pack Studios, İlk Oyunu Ephesus ile Steam Next Fest’te

Yerli Oyun Geliştiricisi The Pack Studios, İlk Oyunu Ephesus ile Steam Next Fest’te

Oyun dünyasının en popüler platformu olan Steam’de The Pack Studios, ilk oyunu Ephesus’u duyurdu. Efes Şehri’nde MÖ 100 yılında geçen bir hayatta kalma oyunu geliştiren The Pack Studios, global bir oyun fuarı olan Steam Next Fest’te 16-22 Haziran 2021 tarihleri arasında Ephesus ile yer alacak.

yerli-oyun-gelistiricisi-the-pack-studios-ilk-oyunu-ephesus-ile-steam-next-festte (6)Ülkemizin Batı Ege Kıyıları’nda yer alan Antik Efes Şehri’ne ev sahipliği yaptığı keşif ve hayatta kalma oyunu olan Ephesus’da oyuncular, bu antik kentin efsaneleri ve tarihinden ilham alınan hikayeyi deneyimlerken kendi köylerini kurup, hayatta kalmaya çalışacaklar.

yerli-oyun-gelistiricisi-the-pack-studios-ilk-oyunu-ephesus-ile-steam-next-festte (1) Bir taraftan da çeşitli ticaret yollarıyla ekipmanlarını ve kendilerini geliştirecek ve yeni iş kolları kurmak için para kazanacaklar. The Pack Studios Ephesus ile oyuncularına, 2100 yıl önce bir Roma Vatandaşı’nın hayatını deneyimleme şansı sunacak.

yerli-oyun-gelistiricisi-the-pack-studios-ilk-oyunu-ephesus-ile-steam-next-festte (5)Oyunun Steam üzerindeki sayfasına buradan adresinden ulaşabilirsiniz.

Ephesus Instagram: @ephesusthegame

Ephesus Twitter: @EphesusGame

yerli-oyun-gelistiricisi-the-pack-studios-ilk-oyunu-ephesus-ile-steam-next-festte (4)

The Pack Studios Hakkında

PC ve konsol oyunları geliştiren bir oyun stüdyosu olan The Pack Studios, 5 kişilik bir ekibiyle Indie ve AA kalitede oyunlar geliştirmektedir. The Pack Studios, Türk geliştiricilerin mobil oyun sektöründe yakaladığı başarıyı, bilgisayar ve konsol oyunlarına da taşıma amacı hedeflemektedir.

Bizi takip edin:

The Pack Studios Instagram: @thepack_studios

The Pack Studios Twitter: @ThePackStudio

The Pack Studios Facebook: @thepacktr