YouTube Videoları MP3’e Nasıl Dönüştürülür?

YouTube Videoları MP3’e Nasıl Dönüştürülür?

YouTube MP3 Dönüştürücü

YouTube MP3 Dönüştürücü

Bir YouTube videosunu MP3 formatına dönüştürmek istediğinizde, seçeneklerden biri klibi indirmek ve daha sonra ayrı bir program kullanarak sesi kopyalamaktır. Çalışıyor, ancak en hızlı seçenek değil. Tek bir dokunuşta dosyayı kaydedip dönüştürebilecek bir araç seçmek daha iyidir.

Genellikle tercih edilen yazılım, videoları indiren ve onları neredeyse aklınıza gelebilecek her türlü ses veya video biçiminde kaydeden Any Video Converter Free‘dir. Programı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Any Video Converter Ücretsiz İndir

Başlamadan önce, YouTube videolarını indirmek için üçüncü taraf uygulamaları kullanmanın Youtube’un hizmet şartlarına aykırı olduğunu unutmayın. YouTube videolarının indirilmesi, telif hakkı sahibinden, kamu malı olandan veya videoya kendiniz sahip olmadıkça sizi potansiyel telif hakkı ihlaline sokar.

Ayrıca YouTube’dan nasıl ücretsiz video indirileceğini öğrenmek istiyorsanız, Ücretsiz YouTube Videosu İndirme konumuzu inceyelebilirsiniz.

1. Any Video Converter Free’yi alın

1. Any Video Converter Free'yi alın

Any Video Converter Free, YouTube videolarıMP3 biçiminde kaydetmek için en sevilen araçtır, çünkü birkaç tıklamayla bunları indirebilir ve dönüştürebilir.

Geliştiricinin sitesini buradan ziyaret edin ve başlamak için yeşil renkli ‘Free download (Ücretsiz indirme)’ butonunu tıklayın. İndirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır. Ancak başlamadıysa (veya yavaşsa), ABD, Çin ve Almanya’daki diğer bağlantıların listesini kontrol edin. Size daha yakın bir bağlantı seçmek, daha hızlı indirme hızı sağlayacaktır.

Yükleyiciyi başlatmak için indirilen dosyayı tıklayın, lisans sözleşmesini okuyun ve devam etmekten memnunsanız ‘Install now (Şimdi yükle)’yi tıklayın. Any Video Converter Free herhangi bir ek yazılım yüklemenizi önerirse, seçimini kaldırmak için onay kutusunun işaretini kaldırabilirsiniz.

İşlem tamamlandığında, ‘Launch application (Uygulamayı başlat)’ seçeneğini işaretleyin ve ‘Done (Tamamlandı)’yı tıklayın.

2. Çıkış seçeneklerini ayarlayın

2. Çıkış seçeneklerini ayarlayın

Any Video Converter Free için varsayılan dışa aktarma formatı MP4’tür, ancak kolayca değiştirebilirsiniz. ‘Apple iPhone MPEG-4 Movie (*.mp4)’ yazan açılır menüyü tıklayın, müzik notası simgesini tıklayın ve ‘MP3 Audio (*.mp3)’ü seçin.

Şimdi sağ üstteki ayarlar simgesine tıklayın (dişli şeklinde). Varsayılan olarak, dönüştürülen dosyalar Videolar klasörüne kaydedilir, ancak ‘Browse (Gözat)’ düğmesini tıklayarak kolayca değiştirebilirsiniz.

3. Bir video seçin

3. Bir video seçin

Şimdi web tarayıcınızı açın ve YouTube’da MP3 formatına dönüştürmek istediğiniz videoyu bulun. URL’yi adres çubuğundan kopyalayın, ardından Any Video Converter’a dönün ve ‘Add URL(s) (Linkleri ekle)’ butonunu tıklayın. Yeşil ‘+’ simgesini tıklayın, ardından adresi görünen beyaz çubuğa yapıştırın.

Chrome kullanıyorsanız, URL’yi adres çubuğundan sürükleyip bırakmak da mümkündür. Her iki durumda da bir kez yerleştirildiğinde, ‘Start download! (İndirmeye başla!)’ butonunu tıklayın.

4. MP3’e dönüştürün

4. MP3'e dönüştürün

Video şimdi işleme kuyruğunda görünecek ve dönüştürülmeye hazır olacaktır. İsterseniz bu şekilde birden fazla video ekleyebilirsiniz.

Any Video Converter Free uygulamasının sağ tarafındaki medya oynatıcıyı kullanarak sesi önizleyebilirsiniz. Klip, dışa aktarılan dosyaya eklemek istemediğiniz bir tanıtım veya başka bir malzeme içeriyorsa, makas simgesini tıklatın ve dosyanın nerede başlayıp biteceğini seçin.

Herşeyi hallettikten sonra, sağ üstteki mavi renkli ‘Convert now (Şimdi dönüştür)’ butonunu tıklayın. MP3’ünüzün kaydedildiği klasör otomatik olarak açılacak ve dosya istediğiniz medya oynatıcıda çalmaya hazır olacaktır.