Yeni başlayanlar için CS:GO

Yeni başlayanlar için CS:GO

OYUN MODLARI

OYUN MODLARI

Ölüm maçı(Deathmatch)

Amaç en yüksek skora ulaşarak sıralamayı birinci bitirmektir. Öldükten 1,2 saniye sonra tekrar doğarsınız. Rakibi öldürdükten sonra puan alırsınız.(silaha ve rakibi vurma şeklinize göre). Arada bonus silahlar verir doğduğunuzda uyarı olarak çıkar “G” tuşuna basarsanız bonus silahla başlarsınız ve bonus silahla düşman öldürdüğünüzde +6 puan alırsınız.

Ölüm maçı(Deathmatch)

Silah yarışı(Arms Race)

Ölüm maçındaki gibi öldükten sonra hızlıca dirilirsiniz. Oyunu kazanmanız için düşmanları vurarak tüm silahları geçmeniz lazım 2 veya 3 düşman vurduktan sonra silahınız değişir. Bıçaklanırsanız  silahınız önceki silaha düşer. Düşmanı siz bıçaklarsanız silahınız bir seviye atlar. Tüm silahları kullandıktan sonra en son “altın bıçak” seviyesine ulaşırsınız birini altın bıçakla öldürdüğünüz zaman birinci olursunuz.

Silah yarışı(Arms Race)

Yıkım(Demolition)

Yıkım modu biraz daha silah yarışı moduna benzer fakat bu mod da öldükten sonra hemen dirilmek yok. Yani takımınızın kazanmasını ya da kaybetmesini beklemek zorundasınız. Her öldürdüğünüz adam başına silahınız değişmektedir ancak oynadığınız el bitene kadar mevcut silahla devam edersiniz. Diğer el yeni silah gelmektedir. Ek olarak friendly fire yani arkadaşlarınızı vurma açık bu yüzden arkadaşlarınıza sıkmamaya özen göstermelisiniz. 

Yıkım(Demolition)

Casual(Basit eğlence)

Casual modunda rehine kurtarma veya bomba imha/patlatma görevlerini yapıyorsunuz. Tüm takım arkadaşlarınız ölünce tekrar diriliyorsunuz silahınızı alıp raunda başlıyorsunuz.

Competetive(Rekabetçi)

Oyunda 3 levele geldiğinizde rekabetçi oyunu oynayabilirsiniz. Rekabetçi modu 5vs 5 takımlarla Valve haritalarında bomba ve rehine görevleri yapılarak oynanır bir oyun 20-40 dakika arası sürer. 3. levele ulaştığınızda 10 tane rekabetçi maçı yaptıktan sonra rütbeniz belirlenir daha sonra oynayarak düşebilir veya yükselebilirsiniz. Rekabetçi oyundan ayrılmanın cezaları vardır ayrılışınızdan sonra 3 dk içinde oyuna dönmezseniz ceza yersiniz. Oyunda arkadaşınızı 2 veya 3 defa öldürürseniz ceza yersiniz.

Competetive(Rekabetçi)