PC ve PS5 için güncellenen Until Dawn’da üçüncü kişi kamera özelliği yer alacak.

PC ve PS5 için güncellenen Until Dawn’da üçüncü kişi kamera özelliği yer alacak.

Bir süredir efsanevi korku oyunu Until Dawn’un, oyunun gelişmiş hikayesiyle geri dönmesi hakkında dedikodular dolaşıyordu ve Sony’nin bugünkü büyük State of Play etkinliğinde bunu doğruladı. Bu yeni versiyon, sadece bir liman olmayacak – Unreal Engine 5 kullanılarak yeniden düzenlenen oyun, birçok yeni özellik içerecek ve üçüncü şahıs kamerayla kontrol edilebilecek, bu da oyunu daha modern bir hale getirmeyi amaçlıyor.

Bu Until Dawn versiyonu, Until Dawn’un yaratıcıları olan Supermassive Games’in eski kıdemlileri tarafından kurulan Ballistic Moon tarafından geliştiriliyor, bu yüzden proje güvenilir ellerde. Yeni oyun hakkında Ballistic Moon’un söyledikleri şunlar:

“Unreal Engine 5 üzerinde yeniden düzenlenen Until Dawn, her yönden bir dizi geliştirmeye tabi tutuldu ve tüm bunlar korku severler, film fanatikleri ve Ballistic Moon’un korku seven hayranları ve deneyimli oyun geliştiricileri tarafından tutku ve özenle yapıldı; ve bu yıl PS5 ve PC için piyasaya sürülecek. Until Dawn, en son araçlar ve teknolojiler kullanılarak yeniden düzenlendi. Karakter animasyonları orijinal oyundaki başarının üzerine kurulmuştur. Karakterler, etrafındaki çevre ve görsel efektler iyileştirildi – ve tüm bunlar gerçek bir sinematik korku deneyimi yaşamak içindi.

Daha geniş bir sinematik renk paleti ve yeni bakış açıları kullanarak hikayeyi daha nüanslı ve duygusal hale getirmek için cesur davrandık. Korku Dağı’nın karanlık ve görünmez köşelerini ortaya çıkarmak için cesur davrandık ve üçüncü şahıs kamerayı ekledik; bu da demek oluyor ki, artık orijinal oyunun perde arkasına bakabilir, geliştirilmiş ve yeni yerleri keşfedebilir, yeni etkileşimler ve koleksiyonculuk eşyaları ekleyebilirsiniz. Üçüncü şahıs kamerasını kullandık ve karakter hareketleri için içerik animasyonu ekleyerek, oyuncunun o kader dolu gecenin gerçek duygularını hissetmesini sağlıyor.”

Güncellenmiş Until Dawn, 2024 yılında PC ve PS5’te piyasaya çıkacak.