Türk Yapımı Mobil Oyun – Osman Gazi

Türk Yapımı Mobil Oyun – Osman Gazi

Merhaba arkadaşlar, bugünkü yazımızda Türk yapımı bir mobil oyunu inceleyeceğiz. Osman Gazi adındaki oyun “umuro.net” tarafından geliştirildi. Oyun şu an için iOS ve Android platformları üzerinden oynanabilir durumda.

Oyunun genel hatlarına baktığımızda, oldukça şık görsellere sahip. Oyunda ilerledikçe yeni turlar için görevlendiriliyorsunuz ve bu görevlendirmeler sırasında size sürekli olarak ne yapmanız gerektiğini söyleyen bir bilgilendirici kısım bulunuyor.

Kahramanınızı, sağ ve sol kısımda bulunan tuşlarla kontrol ediyorsunuz. Ancak kahramanın görüş açılarını değiştirmek biraz zor. Yani mücadeleler anında anlık olarak başka yerlere bakmak isterseniz, biraz sıkıntı çekebilirsiniz. 

Oyunu oynadıkça her farklı detayında, eski Türklere ait detaylara rastlayabilirsiniz. Her ne kadar grafik konusunda biraz zayıf kalınmış olsada genel hatlarıyla incelendiğinde oldukça tatmin edici. Her bölümde farklı görevlerle karşılaştığınız oyunda, sürekli olarak bir mücadele içerisinde bulunuyorsunuz.

Mücadeleler esnasında duyduğunuz ses efektleri de oldukça başarılı. Yani her detaydan gelen farklı sesler, sizi oyun esnasında daha fazla heyecanlandırabiliyor. 

Oyunu genel hatlarıyla incelediğimizde, oldukça şık bir yapım olmuş. Genç arkadaşlarımızın böyle başarılı işler ortaya koyması gerçekten mutlu ediyor. Umarız daha nice başarılı işlere imza atarlar.

Google Play Store

Apple App Store

Ekibin diğer oyunlarına da buradan ulaşabilirsiniz:

https://umuro.net