2021'de Satın Alınacak En İyi 7 Razer Oyun Faresi

2021'de Satın Alınacak En İyi 7 Razer Oyun Faresi

Razer'ın tartışmasız en popüler oyun aksesuarı markası olarak varlığını sürdürmesinin bir nedeni var ve bu, geniş bir izleyici yelpazesine hitap etmek için akıllıca tasarlanmış devasa ürün yelpazesine geliyor.

En iyi Razer oyun faresini arıyorsanız ve zaten bazı özellikleriniz ve başlamak için bir bütçeniz varsa, muhtemelen istediğinizi elde edeceksiniz.

En İyi Razer Oyun Faresi

7. Razer Viper Ultimate

  • DPI Aralığı – 20.000'e kadar
  • Sensör – Razer Focus+ Optik Sensör
  • En İyisi – FPS, Turnuva dereceli!
  • Razer Chroma – Evet

Razer, bunu piyasadaki en iyi kablosuz oyun faresi olarak sunmak için her şeyi yaptı. Viper Ultimate, Razer'ın en son teknolojisini, çok yönlü tasarımı ve basitliği kullanarak gerçekten sınırları zorluyor.

Viper Ultimate, Razer'ın montaj hattındaki en yeni sensör olan Razer Focus+ Optical ile birlikte gelir.

Sadece Basilisk Ultimate, popüler olarak en iyi kablosuz oyun faresi olarak kabul edilen LG G502 Lightspeed'de bulunandan daha iyi, birinci sınıf olan aynı sensörü paylaşır.

Peki Razer yaptı mı?

Kağıt üzerinde evet. 20k DPI aşırıya kaçıyor ama sıkı sıkıya tutunduğunuzda buna oldukça değer.

Buna, Razer'ın önceki nesil kablosuz teknolojisinden %25 daha hızlı olarak pazarlanan bir diğer en yeni teknolojisi olan HyperSpeed ​​Wireless'ı da eklediğinizde, Viper Ultimate hızlı, başarılı ve pahalıdır.

Kablosuz, tek bir şarjla 50 saat kadar dayanır.

6. Razer Naga Trinity

  • DPI Aralığı – 16.000'e kadar
  • Sensör – Razer PWM3389
  • Razer Chroma – Evet

Bunun satın alabileceğiniz en iyi Razer faresi veya satın alabileceğiniz en iyi oyun faresi olduğunu söyleyebiliriz, ancak bu, bu saf parlaklığa haksızlık olur.

Naga Trinity ile ateş edebilir, yeniden yükleyebilir, silah 2'ye geçebilir, silah 2'yi yeniden yükleyebilir, menüyü açabilir, arka planı değiştirebilir, pizza sipariş edebilir, uçuş rezervasyonu yapabilirsiniz vb. Yanında 12 adet programlanabilir düğme vardır.

Bu aşırıya kaçıyorsa, paneli daha 'geleneksel' 7 düğmeli altıgen bir kurulumla veya çaylak 2 düğmeli panelle değiştirin.

Bununla birlikte, sol baş parmağınızla daha fazla iş yapmak ve iki ayaklı evriminizden yararlanmak istiyorsanız, bunu sadece oyun için değil, aynı zamanda çılgın üretkenlik için de alın.

Bazılarımız onu seviyor, bazılarımız buna hazır değil. Ama Razer Naga Trinity'ye alışmak gibisi yok!

5. Razer Basilisk Essential

  • DPI Aralığı – 6400'e kadar
  • Sensör – Razer Optik Sensör
  • En İyisi – FPS 
  • Razer Kroma – Sınırlı

Razer'ın işi olduğundan daha az görünen fareleri dağıtması nadirdir. Basilisk Essential, yalnızca çok görevli bir oyuncu istiyorsanız ve sağ elini kullanıyorsanız, sizin için en iyi Razer fare olabilir.

Basilisk'in başparmak desteği ve kalın tasarım estetiği ile tasarım ergonomisini seviyoruz. Sağ elini kullananlar için biçimlendirilmiştir ve solda iyi yerleştirilmiş iki programlanabilir düğme bulunur.

Şimdi, 6.400 DPI işi neredeyse aynı şekilde yapabiliyorsa, kimin 16.000 DPI'ye ihtiyacı var. Headshot yüzdelerini kaçıracağınız doğrudur, ancak Razer bunu düşündü ve DPI'lar arasında geçiş yapmak için başparmak desteğinin hemen önüne fazladan bir düğme/raket ekledi.

Tabii ki, bunların hepsi Razer Synapse 3'te özelleştirilebilir.

4. Razer Orochi V2

  • DPI Aralığı – 18.000 DPI'a kadar
  • Sensör –Razer 5G Advanced
  • En İyisi – Tüm işlemlerin lideri
  • Razer Chroma – Evet

En büyük markalar bile pazar geri bildirimi oluşturmak ve buna tepki vermek için ürünleriyle kumar oynuyor. Orochi V2, Razer'in karşılığını verebilecek bir kumardır.

Orochi küçük, hafif, kablosuz, güzel ve oyun faresi olarak da aldatıcı bir şekilde iyi.

Bize göre Razer, küçük ve hatta orta eller için uygun, çok yönlü bir tasarımla ortaya çıkmak için zekice bir iş çıkardı ve bu, oldukça geniş bir kullanıcı yelpazesi için satın alınabilecek en iyi Razer oyun faresi olabilir.

Razer 5G Advanced sensörü, yeni nesil değilse de yeni nesildir (bu, Viper Ultimate'daki Razer Focus + Optik Sensör olacaktır).

Yedek 18k DPI ve 1000 Hz'e varan yoklama oranları ile bu, yarının bütçe Razer kablosuz faresidir.

Ultra taşınabilir ve ultra hafiftir.

2,4 GHz'lik bir dongle'ı saklamak için kaputun altındaki şık yuvaya rağmen, herkes pil tasarımına şaşırdı.

Hem AA hem de AAA pilleri birer tane olmak üzere içine koyabilirsiniz, ancak yalnızca ikisini de kullanabilirsiniz!

3. Razer Viper Mini

  • DPI Aralığı – 8.500'e kadar
  • Sensör – Razer Optik
  • En İyisi – FPS
  • Razer Kroma – Sınırlı

Birkaç marka, giriş seviyesi ürünlerine uygun değer katıyor, ancak Razer değil. Bu Viper Mini, piyasadaki en ucuz Razer oyun faresi seçeneklerinden biridir, ancak bu listede olmayı hak ediyor.

Bir pazarlıkta bazı damlatılmış özellikler hakkında umutlarınızı yükseltmeden önce, çok az şey var. 8.5k DPI, 50 milyon tıklama anahtarı ve yalnızca Razer Optical sensöründen (Odak+ yok) kadar her şey ayarlandı.

Ancak fiyatına rağmen şaşırtıcı bir şekilde mükemmel bir oyun faresi ve Razer'ın işi bu kadar iyi yaptığı yer burası.

Razer, kauçuk yan tutamakları çıkararak ancak PTFE kayar ayakları ekleyerek, akıllıca bazı ciddi değerler de ekledi, bu da oyun oynarken bir dünya farkı yaratıyor.

Bu da bir Razer kroma faredir ve Razer'ın 0,2 ms tepki süresine sahip en yeni optik anahtarlarıyla birlikte gelir.

2. Razer Naga Pro

Bu, zaten üstünü örttüğümüz seçkin Naga Trinity kategorisinin halefidir. Ancak Naga Pro basitçe yeni nesildir.

Yeni başlayanlar için, Bluetooth ve Razer's HyperSpeed ​​Wireless dahil olmak üzere çift kablosuz modu vardır. Ancak kablolu formata bağlı kalabilir ve birlikte verilen SpeedFlex kablosundan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Naga Pro, 7 düğmeli altıgen panelde yalnızca bir küçük değişiklikle aynı 3 yan panelle birlikte gelir – şimdi 6'ya düştü. İçeride, Razer'ın 20k DPI'a kadar en son sensörüyle birlikte geliyor, ancak 650 IPS'ye belirgin bir yükseltme maksimum hızda.

En son optik anahtarlar eklendi ancak bunlar 70 milyon tıklama olarak derecelendirildi ve bu rakam hakkında şüpheler olsa da, 50 milyondan fazla olmasını bekleyebilirsiniz.

Sonuç, profesyonel MMO profesyonelleri için en uygun olmasına rağmen, hemen hemen her şeyi yapabilen bir kıyaslama oyun faresidir.

1. Razer Basilisk V2

  • DPI Aralığı – 20.000'e kadar
  • Sensör – Razer Focus+ Optik Sensör
  • En İyisi – Bu, istediğiniz oyun faresi
  • Razer Chroma – Evet

Razer Basilisk V2, orta sınıf oyun faresi nişini yakalamayı hedefliyor. En yeni Optik Odak+ sensörü ve 20k DPI'a kadar bu, herhangi bir kablolu oyun faresi için tartışmasız en güçlü teknik özellik sayfasıdır.

İğrenç derecede çekici Basilisk ile Razer, bunu orijinal Basilisk'ten daha konforlu hale getirmek için temel estetiği, solda ekstra kulplarla değiştirdi.

650 IPS'de saat hızına sahip Naga Pro ile aynı maksimum hıza sahiptir. Ayrıca, yine Naga Pro ile aynı, 70 milyon tıklamayla pazarlanan PTFE fare ayakları ve optik anahtarlarla birlikte gelir.

Bu aynı zamanda bir Razer chroma mouse'dur, yani 16,8 milyon renk gamının tamamını elde edersiniz.

Bunun dışında kaydırma tekerleği ayarlanabilir, 22 adede kadar programlanabilir girişe kadar özelleştirebilirsiniz ve kanıtlanmış Basilisk tasarımı, pençe tutuş ve avuç içi tutuş kullanıcıları için maksimum konfor sunmak üzere geliştirilmiştir.

SSS

S. FPS için en iyi Razer fare nedir?

FPS için en iyi Razer fare, Razer Naga Pro veya Razer Basilisk V2 olmalıdır. Bu farelerin her ikisi de en yeni sensörler, yüksek yoklama oranları, 650 IPS maksimum hız ve optik anahtarlarla birlikte gelir.
Tüm bunlar, ölümcül doğruluk anlamına gelir ve her LMB veya RMB tıklamasının 0,2 milisaniye içinde ekrandaki eyleme dönüştürülmesini sağlar. 

S. Logitech fare Razer'dan daha mı iyi?

Bazı Logitech, belirli fiyat noktalarında Razer'den daha iyidir, ancak bunun tersi de geçerlidir. Örneğin, Razer Naga Pro, sunduğu üretkenlik ve performans göz önüne alındığında henüz eşine ulaşamadı, oysa Razer Basilisk V2 daha ucuz ama kablolu segmentte Logitech G502 Hero'dan marjinal olarak daha iyi performans sunuyor.

S. Razer fareleri kolayca kırılır mı?

Razer fareler ve neredeyse oyun fareleri, Razer fareleri de dahil olmak üzere oyun fareleri kolayca kırılmaya meyilli olmasa da, direnmek için üretilmedikleri için kolayca fiziksel hasara eğilimlidirler. Çoğu oyun faresi ultra hafif olacak şekilde üretilmiştir.