10 Crowns'ın Adı Old World Oldu ve Ön Siparişe Açıldı

10 Crowns'ın Adı Old World Oldu ve Ön Siparişe Açıldı

      10 Crowns ismini çok uzun süre önce öğrenmişti ve bu uzun süreçte herhangi bir haber ortaya çıkmamıştıi ancak geliştirici şirket Mohawk Games, uzun bir aradan sonra oyun ile ilgili bir duyuru paylaştı. Mohawk Games tarafından yapılan açıklamada oyunun yeni isminin Old World olduğunu ve erken erişim sağlandığını duyurdu.

    Oyun dünyasının en başarılı strateji oyunlarından birisi olan Sid Meier's Civilization oyuncularının sevebileceği Old World, oldukça başarılı bir oyun olacak gibi duruyor. Önemli bir detay ise oyunun geliştirici şirketi Mohawk Games'in kurucularından birisi olan Soren Johnsın'ın daha önceden Civilization serisine bazı fikirler vermiş olmasıdır.

     Geçtiğimiz dönemlerde 10 Crowns'un Starbreeze şirketi tarafından yayınlanması bekleniyordu, fakat ilerleyen süreçlerde ortaya çıkan maddi sıkıntılar bu anlaşmanın sona ermesine sebep olmuştu. Daha sonra maddi sıkıntıları çözmek adına Starbreeze, oyuna ait tüm hakları Mohawk Games'e tekrar sattılar.

     Mohawk Games'in resmi sitesinde yer alan duyuruya göre, 10 Crowns şu an için Epic Games Store üzerinden satın alınabiliyor. Oyunun çıkış tarihi ise net olarak bilinmese de 2020 yılının yaz aylarında çıkacağı biliniyor.