14 Days of Fortnite Etkinliği Başlıyor

14 Days of Fortnite Etkinliği Başlıyor

14 Days of Fortnite

14 Days of Fortnite

Fortnite‘ın 7.10 güncellemesi artık PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda yayında. Daha önce kullanılan Driftboard aracını içermezken, bir dizi silah ve denge ayarlaması yapar. Bununla birlikte, bu haftanın güncellemesinin en önemli özelliği, yeni ve geri dönen LTM’leri, zorlukları ve daha fazlasını içeren yeni bir sınırlı süreli etkinlik olan 14 Days of Fortnite’tır.

14 Days of Fortnite, 19 Aralık’ta başladı. İsminden de anlaşılacağı üzere, etkinlik iki hafta sürecek ve bu süre zarfında oyuncular yeni ve geri dönen sınırlı zaman modlarına katılabilecekler. Epic, “büyük takım modlarının” her 48 saatte bir olacağını söylerken “küçük takım modları” her 24 saatte bir değiştirecek.

LTM’lere ek olarak Epic, 14 Days of Fortnite etkinliğinde, yeni ödüller kazanmanın yanı sıra yeni zorluklar da sunacak. Geliştirici, bu ödüllerin henüz ne olduğunu açıklamamıştır.

14 Days of Fortnite etkinliğinin zirvesinde, 7.10 güncellemesi, çeşitli silahlara, özellikle de daha az hassas olan ve genel olarak görüşleri hedeflemediğinde kullanılması daha zor olan Heavy Assault Rifle için ayarlamalar yaptı. Buna ek olarak, Epic hala mevcut olduğu modlarda bazı ince ayarlar yaptı. Epic’in web sitesinde tam yama notlarını bulabilirsiniz.

Epic ayrıca, bu haftaki Fortnite güncellemesinin bir parçası olarak yeni bir snowboard benzeri araç olan Driftboard’u da piyasaya sürmeyi planladı. Ancak, yamadan hemen önce, geliştirici, oyuna yerleşmeden önce aracı daha iyi ayarlamak ve güzelleştirmek için Driftboard’u geciktireceğini duyurdu.