16 Saat Süren Los Angeles-Dubai Uçuşu Flight Simulator'de Simüle Edildi

16 Saat Süren Los Angeles-Dubai Uçuşu Flight Simulator'de Simüle Edildi

18 Ağustos tarihinde yayınlanan ve video oyun dünyasının bir anda en çok konuşulan oyunlarından biri haline gelen Microsoft Flight Simulator, Bing Haritalar aracılığıyla gerçek zamanlı olarak oluşturduğu muazzam grafikler eşliğinde eğlenceli uçuşlar gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bu detayları kullanarak oldukça dikkat çeken bir işe imza atan Twitch yayıncısı Bruce Greene ve Boon, şu ana kadar Microsoft Flight Simulator'deki en uzun uçuşu gerçekleştirdiler. 

Bu zorlu yayın için kendilerine hemen hemen gerçek boyutlardaki gibi bir kokpit tasarlayan Bruce Greene ve Boon, gerçekleştirdikleri yayında Los Angeles'tan Dubai'ye gerçekleşen bir uçuşu 16 saat'te tamamladılar.

Her ne kadar Los Angeles-Dubai uçusu 16 saatlik bir uçuş rotasına sahip olsa da, Singapur-New York arası 19 saatlik bir uçuş rotasına sahip. Yayıncıların neden bu rotayı seçtiğine dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yayının ardından Greene'in kanalını incelediğimizde 16 saatlik uçuşun gerçekleştirildiği bu yayının 35 binden fazla görüntelendiğini görebiliyoruz. Eğer sizde Los Angeles-Dubai arası 16 saat süren uçuşun gerçekleştirildiği yayını izlemek istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.