2 Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Çıktı

2 Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Çıktı

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

İki yeni Xbox 360 oyunu, Xbox One‘ın büyüyen geriye dönük uyumluluk kütüphanesine katılıyor. Major Nelson, Lego Batman 2: DC Super Heroes ve Port Royale 3: Pirates & Merchants‘ın 31 Ocak’tan bu yana Microsoft‘un mevcut nesil konsolunda oynanabileceğini açıkladı.

Bu haftanın her iki geriye dönük uyumluluk oyunu da başlangıçta 2012 yılında yayınlandı. Lego Batman 2, Caped Crusader ekibini Superman ve Wonder Woman gibi diğer DC kahramanlarıyla birlikte Gotham’ı Joker ve Lex Luthor’un birleşik tehdidinden kurtarmak için buluşturan mizahi bir açık dünya macerasıdır. Port Royale 3 ise, oyuncuları bir deniz kaptanı rolüne sokan bir simülasyon oyunudur.

Her zamanki gibi, herhangi bir oyunun fiziksel bir kopyasına sahipseniz, diski Xbox One’ınıza yerleştirebilirsiniz. Bu konsolda oynamanıza izin veren bir indirme işlemini başlatır. Öte yandan, daha önce herhangi bir oyunu dijital olarak satın aldıysanız, onları konsolun Oyunlarım ve Uygulamaları sekmesinin İndirmeye Hazır bölümünde otomatik olarak beklediğini göreceksiniz.

Microsoft, bu ay neredeyse her hafta düzenli olarak yeni geriye dönük uyumlu oyunlar ekliyor. Diğer yeni eklenenler arasında Battlestations Pacific, Fuel ve Rayman Raving Rabbids ile birlikte iki Command and Conquer oyunu, Tiberium Wars ve Red Alert 3 yer alıyor.