2017 Amazon Black Friday İndirimleri

2017 Amazon Black Friday İndirimleri

Amazon İndirimleri

Amazon İndirimleri

Amazon, Black Friday Week to Countdown‘dan Black Friday haftası satışına erken başlıyor. Ev eşyalarından, teknoloji aksesuarlarına kadar her şeydeki indirimlerle birlikte oyuncuları ilgilendiren bol miktarda satış mevcut. Şu anda bugünün fırsatları; PC aksesuarları ve bir kaç tane PS4 ve Xbox One S ile ilgilidir.

Pro PC oyuncusu için, günün en iyi fırsatları KrBn Typewriter mechanical klavyesi 110 dolardana, 12 dolar karşılığında bir JAR-OWL A1 oyun faresi (Türkiye için olmayabilir) ve 300 dolardan Ferrino XL oyun koltuğu satılmaktadır. Tabi daha sıradan oyuncular için de indirimler mevcut. PC, Xbox One ve PS4 için SADES R3 kulaklık seti 23 $ ve Habor kablosuz fare 11 $ gibi fiyatlardan satılıyor.

Konsol fırsatları gelince; 1TB PS4 Slim ve PSVR paketi yaklaşık 200 $ indirim ile satışta. Ama bu ürünün Türkiye için satışı yok. Alabilme imkanınız varsa kaçırmayın deriz. Xbox One S paketlerinin ise henüz bu hafta alınması gerekli değil. Ama Middle-Earth: Shadow of War, Call of Duty: WWII veya Assassin’s Creed Origins oyunlarından biriyle gelecek. Bu paketlerde de yaklaşık 100 $ – 150 $ indirmler mevcut. Hot Wheels Xbox One S paketi 250 dolara satışa sunuluyor.

Kaynak: 1