2019 en iyi android oyunları

2019 en iyi android oyunları

Biz gamer.com.tr ekibi olarak 2019 yılının en güzel android oyunlarını inceledik ve sizlere sunuyoruz. 

9.) Oceanhorn

Kim bilir küçük bir çocuğun efsane bir kahraman olabileceğini. Oyundan uyandığınız vakit, odanızda babanız tarafından bırakılmış bir mektup buluyorsunuz. Babanız bu mektubu bırakarak gitmiş. Size bıraktığı; eski bir not defteri ve bir kolye. 

Babasını bulmak için deniz yolculuğuna çıkan bir çocuk. Bilinmeyen adaları keşif edin, bu adalarda bulunan ipuçlarını takip edin. Babanızı sonunda bulacaksınız. Babanızı bulduğunuzda onun neden gittiğini anlayacaksınız. Mükemmel 3 boyutlu grafikleri ve sesleri bulunan bu android oyunu listemizde yer almaktadır.

Oyunun boyutu yaklaşık olarak 250MB dir. 1 Milyondan fazla oyuncusu bulunmaktadır.

Bu oyunu google play üzerinden indirmek için Tıklayın.

8.) Monster Hunter Stories

Listemizin ikinci sırasında ücretli bir oyun yer almaktadır. Yaklaşık olarak 80 TL gibi bir ücreti bulunan bu oyun, aldığı paranın hakkını veriyor. 

İnsanlar ve bazı grup canavarlar büyük bir dost olmuşlar. Genç nesil bu canavarları ve kendilerini geliştirmek için dünya gezisine çıkmaktadırlar. Yolda bulunan yabancı canavarları yenerek size itaat etmesini sağlayın. Size itaat etmeyen yabani canavarları yok edin. Ayrıca oyunda bazı rakipleriniz olacaktır. Onlarda sizin gibi bir eğitmen. Onları yenerek kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. Mükemmel bir RPG oyunu olan bu oyun listemizin ikinci sırasında yer almaktadır. 

Oyunu google play üzerinden indirmek için Tıklayın.

7.) DRAGON BALL LEGENDS

Mükemmel yetenek kartlarını kullanarak rakiplerinizi alt edin. Daha çok gelişmek için daha çok savaşmanız gereklidir. Her rakibiniz size yeni bir yetenek ve güç kazandıracaktır. Tek amacınız var oda daha güçlü olmak. 

Yaklaşık 10 milyondan fazla kullanıcısı olan bu oyun sadece 49MB Boyutundadır.

Oyunu google play üzerinden indirmek için Tıklayın.

6.) Real Racing 3

Real Racing 3 Gerçeğe en yakın olan yarış simülasyon oyunlarından birisidir. Birçok firma tarafından ödül almıştır. Yaklaşık olarak 43 çeşit araç bulunduran bu oyunda, 140 dan fazla parkur bulunmaktadır. Ayrıca çok oyunculu özelliği sayesinde, internet üzerinden rakiplerinize meydan okuyun.  Zaman yarışları, gece yarışları, drift yarışları gibi birçok yarış modu bulunmaktadır. 

Son derece yüksek grafik özellikleri bulunan bu oyunda yarış yapmak oldukça heyecanlı.

100 Milyondan fazla indirmesi olan bu oyunun boyutu sadece 32 MB dir. Oyun internet üzerinden ek dosyaları indirecektir. Böylece daha fazla yer kaplayabilir.

Oyunu google play market üzerinden indirmek için Tıklayın.

5.) Horizon Chase – World Tour

Grafikleri oldukça kaliteli olmasa da, eğlence konusunda sizi tatmin edebilecek mükemmel yarış oyunlarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Yapmanız gereken dünya üzerinde bulunan bütün yarışlara girmek. Oyuna basit bir araba ile başlıyorsunuz. Yarışlardan skor ve para kazanıyorsunuz. Bu kazandığınız paralar ile kendinize yeni bir araba satın alabilirsiniz. Kazandığınız skorlar ise size yeni yarış yerleri açmaktadır. Her arabanın farklı bir mekanik yapısı ve özelliği bulunmaktadır. Bu özellikler geliştirilebilir. Ayrıca para karşılığında arabanıza nitro taktırabilir ve rakiplerinizi alt edebilirsiniz. Oyunun en güzel özelliklerinden birisi Gamepad uyumlu olmasıdır. 

Oyunu google play üzerinden indirmek için Tıklayın.

4.) PUBG Mobile

Pubg Mobile her zaman listemize girmiş ve girmeye devam edecektir. Oyunda bir adaya düşüyorsunuz. 99 tane gerçek oyuncu rakibiniz bulunmaktadır. İsterseniz bazı kişiler ile takım olabilirsiniz. Adada hayatta kalan son kişi olmalısınız. Bölgede bulunan silahları, yaşam malzemelerini toplayın. İlerleyen zamanlarda adanın sınırları küçülecektir. Bundaki amaç oyuncuların birbirleri ile çatışmasını sağlamaktır. Eğer sınırların dışında kalırsanız belirli bir zaman içinde ölürsünüz.

Mükemmel ötesi olan bu oyunda öldüğünüz zaman rakiplerinizi beklemiyorsunuz hemen başka bir sunucuda oyuna yeniden başlıyorsunuz. 

Bu oyunu google play üzerinden indirmek için Tıklayın.

3.) Into the Dead 2: Zombie Survival

Dünyayı zombiler ele geçirmiş. Hayatta kalan sayılı insanlardansın. Peki ne kadar hayatta kalabileceksiniz ?

Etrafta bulunan evleri ziyaret edin. Evlerde bulunan yaşam malzemelerini ve silahları toplayın. Hayatta kalmak ve aileni korumak için elinizden geleni yapmak zorundasınız. Elinizdeki silahlar ile zombileri vurun, parçalayın veya biçin. Bu tamamen size kalmış bir durum. Ancak hayatta kalın. 

Mükemmel bir zombi oyunu olan bu oyunda birçok silah ve kademe bulunmaktadır. 

Oyunu google play üzerinden indirmek için Tıklayın.

2.) Assassin’s Creed Rebellion

Öncelikle suikastçılardan birisini seçin. Bu suikastçıyı mükemmel bir şekilde geliştirin. Daha sonra bir klan oluşturun. Klanınızı geliştirin ve rakiplerinize meydan okuyun. Efsane Assassin’s Creed oyununun mükemmel bir versiyonu şimdi telefonunuzda. Mükemmel görüntü kalitesi, şirin suikastçılar ve birbirinden farklı yetenekler sayesinde bu oyundan oldukça keyif alacaksınız. Hem strateji hem rpg olan bu oyunda amacınız en güçlü olmaktır. 

Oyunu google play üzerinden indirmek için Tıklayın.

1.) Hang Line: Mountain Climber

Oyun bir dağcının hikayesini anlatmaktadır. Helikopterden atlayan dağcı, ip bağladığı baltası ile dağa tırmanmaya çalışıyor. Ancak oyundaki dağ keşke zararsız ve sadece tırmanılabilir bir dağ olsa. Dağı tırmanırken sizi birçok tehdit bekliyor. Gizli dinamitler, düşen kayalar, pusuda bekleyen leoparlar ve daha birçok tehdit. Mükemmel bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Yapmanız gereken dağın zirvesine ulaşmak. Ancak tehditleri görerek mantıklı hamleler yapmanız gereklidir. Onlar sizi durduramasa da yavaşlatacaktır. Buda skor kayıp etmenize sebep olabilir.

Oyunu google play üzerinden indirmek için Tıklayın