2019 Yılının En iyi Mobil Uygulama ve Oyunları Açıklandı

2019 Yılının En iyi Mobil Uygulama ve Oyunları Açıklandı

  Geçtiğimiz son 10 yılda akıllı telefonlar hayatımızın bir parçası oldu. Bununla birlikte birçok mobil uygulama ve oyun ortaya çıktı. Bu uygulamalar ve oyunlar hayatımıza hem eğlence hem de kolaylık kattığını söyleyebiliriz. App Annie’nin yaptığı 2019’un enleri listeisnde birçok uygulama ve oyun farklı kategorilerde listede yer almayı başardı.

   App Annie’nin en çok indirilen uygulamaların listesinde zirvede beklendiği üzere WhatsApp yer aldı. Hemen ardından Facebook Massenger ve Facebook yer aldı. Instagram şaşırtıcı bir şekilde ilk üç sırada yer alamadı. TikTok’un bu istikrarlı başarısı bu listede 4. sırada yer almayı hak etti. İnstagram ise TikTok ve Snapchat’in ardından  ardından 6. sırada yer aldı.

2019’un En Popüler Uygulamaları

2019'un En Popüler Uygulamaları

  İlk liste IOS ve Google Play verileri birleştirilerek hazırlanmıştır. Artık her telefonda olması gereken uygulamalardan biri olan WhatsApp listedeki ilk yerini adil bir şekilde alıyor. Facebook Masenger 2. sırada yer alırken Facebook ise 3. sırada listede yerini alıyor. Günümüzdeki popülerliğinin artmasıyla birlikte  iOS ve Google Play uygulama verilerine bakacak olursak, TikTok Google Play’de 4. İOS’ta ise 5. sırada yer alarak ortak listede ise 4. sırada yerini alıyor. Snapchat ise şaşırtıcı bir şekilde İOS’ta 2019 yılında en çok indirilen uygulama oluyor. Yalnız Google Play’de 5. sırada yer aldığı için ortak listede de gerileyerek 5. sırada bulunuyor. İnstagram da 2019 yılının en iyi uygulamalar arasında 6. sırada yer alıyor. İnstagram’ı sırasıyla SHAREit, LIKE, YouTube takip ediyor. Listenin sonunda ise Spotify yer alıyor.

2019 Yılının En Popüler Oyunları

2019 Yılının En Popüler Oyunları