2024 Yılı için Lies of P Sert Oyun için Hikaye Genişletme Planlandı

2024 Yılı için Lies of P Sert Oyun için Hikaye Genişletme Planlandı


Geçen sonbaharda, Round8 Studio’nun bir başka Hardcore rol yapma oyunu olan Lies of P’nin yayınlanması gerçekleşti. Diğer Soulslike oyunlarından farklı olarak, stüdyonun çıkış projesi gerçekten ilginç bir dünya sunmayı başardı ve oyunculara benzersiz mekanikler hediye etti. Oyun, heyecanla genişletilmiş hikaye için sabırsızlanan büyük bir hayran topluluğu oluşturdu. Her şeye bakılırsa, oyunun genişlemesi bu yıl çıkabilir.

Round8 stüdyosu geliştiricilerinin son raporunda, Lies of P’ye yaklaşan genişleme hakkında bir atıfta bulunuldu. Belgeler, projenin son derece başarılı bir çıkış yaptığını bir kez daha doğrulamaktadır. Bu hardcore oyun, Game Pass aboneliği ile erişilebilir olmasına rağmen, satışların ilk ayında bir milyondan fazla kopya sattı. Ayrıca, raporda yazarlar genişlemenin aktif olarak geliştirildiğini doğrulamaktadır.

Sunulan bilgilere göre, ekibin tüm gücü genişleme piyasaya sürülmesine odaklanmış durumda. DLC’nin hikayesi zaten çıkıştan önce düşünülmüştü, bu yüzden ek oluşturmak için fazla zaman gerekmeyecek. Hikaye genişlemesinin 2024 yılında yayınlanması planlanıyor, muhtemelen Lies of P’nin yayın gününe denk gelecek şekilde.