2K Games, 2025 yılı için yoğun bir yayın takvimi hazırlıyor, yeni BioShock ve Mafia oyunları yayınlanabilir

2K Games, 2025 yılı için yoğun bir yayın takvimi hazırlıyor, yeni BioShock ve Mafia oyunları yayınlanabilir

Yabancı Kotaku portalının gazetecileri, 2K Games şirketinin gelecek yayın planlarına oldukça iddialı olduğuna dikkat çekti. Genellikle yayıncı yılda en fazla 2-3 oyun çıkarır, ancak önümüzdeki yıl için durum biraz farklı olacak. 2K Games, 2025 yılında en geniş oyun yelpazesini piyasaya sürmeyi planlıyor.

Ne yazık ki, 2K Games’in piyasaya sürmeyi planladığı oyun sayısı hakkında bile yaklaşık bir bilgi yok. Muhabirler bu bilgiyi yayıncının içerideki kaynaklarından aldı. Alınan bilgilere göre, yayıncı büyük oyun serilerine önemli miktarda finansman sağlayacak ve bu serilerin gelişimini birkaç yıl öncesinden planlamış. Ayrıca şirket, tarihinde en yoğun yayın grafiklerine hazırlanıyor.

2025 yılında piyasaya sürülecek oyunlar hala gizli tutuluyor, ayrıca birçok oyunun kesin çıkış tarihi henüz belirlenmedi. 2K Games, önemli bir oyun koleksiyonuna sahip olsa da, gelecek yıl muhtemelen Mafia, Borderlands ve BioShock serilerinin yeni bölümlerini göreceğiz.

Bu bilgiyi kısmen doğrulayan son söylentiler, Mafia’nın yakın zamanda duyurulacağı yönünde. İçeriden alınan bilgilere göre, oyunun çıkışı tam olarak 2025 yılında olacak.