30’lu Yılların Klasik Çizgi Filmleri Tarzında Birinci Şahıs Nişancı Oyunu Mouse için Yeni Oyun İçi Fragmanı

30’lu Yılların Klasik Çizgi Filmleri Tarzında Birinci Şahıs Nişancı Oyunu Mouse için Yeni Oyun İçi Fragmanı

PlaySide yayımcılığı ve Fumi Games geliştiricisi, 1930’ların çizgi filmlerinden ilham alan birinci şahıs nişancı oyunu Mouse için yeni bir fragman yayınladı. Oynanış fragmanı, geliştirme aşamasında olan bazı yeni oyun mekaniklerinden bahsediyor.

“Fumi Games için Mouse son derece önemlidir ve tüm beklentileri karşılamayı hedefliyoruz”, dedi Fumi Games Genel Müdürü Mateusz Michalak bir basın bildirisinde. “Her zaman hedefimiz, animasyona olan tutkumuzu birinci şahıs nişancı oyunlarına olan tutkumuzla birleştiren bir oyun yaratmaktı. Mouse topluluğuyla yakın işbirliği yaparak gerçekten oyuncular tarafından takdir edilen bir oyun yaratmak istiyoruz. Gelişmeler ilerledikçe detayları paylaşacağız – imkanlar dahilinde. PlaySide ile olan ortaklığımız ve sadık ve yetenekli ekibimiz, şimdiye kadar oluşturulan en iyi çizgi film tarzı nişancı oyununu sunmak için ellerinden geleni yapıyorlar!”

Mouse, 1930’ların çizgi filmlerinin büyüsünden ilham alan lastikli hortumlarla benzersiz bir görsel stile sahiptir ve oyuncuları erken dönem çizgi filmlerinin nostaljik bir çağına götürmektedir. Oyuncular, suç örgütleriyle dolu film noir tarzı bir şehirde dolaşan özel bir dedektif rolünü üstlenirler.