800+ Saatlik Oyun İncelemesinden Sonra Zelda: Tears of the Kingdom Haritasının Nasıl Göründüğünü Gösteren Oyuncu

800+ Saatlik Oyun İncelemesinden Sonra Zelda: Tears of the Kingdom Haritasının Nasıl Göründüğünü Gösteren Oyuncu

The Legend of Zelda: Breath of the Wild’ın devam oyunu Nintendo Switch’te geçen yılın başlarında piyasaya sürüldü. Proje eleştirmenlerden ve oyunculardan haklı bir övgü aldı ve unutulmaya başladı gibi görünüyordu. Ancak, bu fantezi evreninin sadık hayranları, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom oyununu incelemeye devam ediyor, bunun için inanılmaz miktarda zaman harcıyorlar. Bir oyuncunun çabaları sayesinde, açık dünyada 800 saatlik maceradan sonra oyun haritasının nasıl görünebileceğini şimdi biliyoruz.

Kullanıcı nightgames834 takma adıyla sosyal medyada The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’ı 870 saatten fazla araştırdığını paylaştı. Bu süre içinde, eksik sırları bulmaya çalışan bir veri madencisi veya takıntılı fanatik olmadığını belirtti. Oyun içinde mevcut tüm bölgeleri tamamen temizleme ve bulmaca dolu tapınakları tamamlama sürecinde harcadığı bu süre boyunca.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’ın neredeyse tamamlanmış haritası yukarıdaki ekran görüntüsünde gösteriliyor. Ne yazık ki, bu detaylı oyun araştırması için geliştiriciler başarımlar veya gizli ödüller eklemediler, bu da biraz hayal kırıklığı yarattı. Ancak yine de kullanıcı, diğer oyun hayranlarından kararlılığı için onlarca övgü dolu yorum aldı.