ABD, UFO Videolarını Doğruladı !

ABD, UFO Videolarını Doğruladı !

      Her yıl ortaya çıkan binlerce tanımlanamayan cisim videoları yani UFO ‘lar ve buna benzer binlerce yazılan makale. İnsanlığın en çok merak ettiği konulardan bir tanesi olan uzay ve uzaylı yaşamı hakkında halen araştırmalar sürmekte. Ancak ortaya çıkan her video veya makale şimdiye kadar resmi makamlar tarafından reddedilmişti. 51.Bölgenin de varlığının kabul edilmesinin ardından ortaya atılan iddiaların güçlenmesi sonucun da şu sıralar birçok insan 51.Bölge etrafında toplanmış durumda. Yani anlayacağınız tüm dünya bazı canlıların varlığına inanıyor veya inanmak istiyor. Fakat bu seferki ortaya atılan video ve arkasından ABD Donanmasının yaptığı açıklama birçok insanı heyecanlandırdı.

     

FLIR1: Official UAP Footage from the USG for Public Release

  Şu ana kadar ortaya çıkan birçok videoda ki UFO varlığını reddeden ABD’nin neden 51.Bölge baskını konuşulduğu zamanlarda böyle bir açıklama yaptığı ise merak konusu. Eğer ABD Donanma Sözcüsünün CNN’e verdiği röportajı incelemek gerekirse direkt videolardaki gözüken cisimlere UFO diyemese de UAP kelimesini kullandı yani bu kelime Unidentified Aerial Phenomena (Tanımlanamayan Hava Fenomeni) anlamına geliyor. 

    Açık açık dünya dışı varlıkları direkt kabul edilmese de videoların reddedilmemesi ve bu görüntüler için yetkili birinin açıklama yapıp terim kullanması bazı olayların ciddiye alınması gerektiğini gösteriyor. Ayrıca CNN’nin haberine göre 2015 yılından itibaren ABD pilotlarının havada bazı varlıklar gördüğünü belirten videoların olduğunu ve bu videolarda geçen diyalogları okuyucularıyla paylaştı. İşte o diyalogların bir kısmı ;

“It’s a f****g drone, bro,” a pilot says to his colleague in the first clip.

“My gosh! They’re all going against the wind.”

“Look at that thing, dude!”

   

    Eğer bizim yorumlamamız gerekirse yapılan röportaj da söylenenler ve bunların kanıtlı olması ciddiye alınması gereken durumlar. Bakalım önümüzde ki günlerde 51.Bölgeden veya uzay araştırma merkezlerinden herhangi bir açıklama gelecek mi ?