Activision PlayStation Store'a Gizemli Bir Oyun Ekledi

Activision PlayStation Store'a Gizemli Bir Oyun Ekledi

Activision, PlayStation Store'a bir oyun ekledi ve şu an itibariyle, gizemli oyunun başlığı veya diğer ayrıntıları hakkında kimsenin bir fikri henüz yok. Söylentilere göre birçok oyunseverin bildiği oyunun çok oyunculu versiyonu ile karşılaşabiliriz. 

Geçtiğimiz gün Twitter kullanıcısı PlayStation Game Size, PlayStation Store'a yeni bir ekleme yaptığını bildirdi. Sosyal medya hesabının, yamalar, oyun boyutları ve henüz halka açık olmayan diğer ayrıntılarla ilgili olarak mağazaya yeni eklemeler bildirdiği söyleniyor. 

Pek çok kişi, bunun PlayStation Store'da teste giren oyunun söylentilere göre Modern Warfare 3 Remastered veya Multiplayer olabileceğini düşünüyor. Bir Call of Duty oyunu, mağazadaki yeni giriş için en olası açıklama olsa da, oyunun ne olabileceğini daha fazla belirleyebilmemiz için daha fazla bilginin ortaya çıkmasını beklememiz gerekecek.

2021 yılında çevrimiçi gerçekleştirilmesi beklenen E3 etkinliğinin yaklaşmasıyla birlikte bu tarz olaylara alışmamız gerekecek. Etkinlikte açıklanması beklenen birçok yeni yapım ile birlikte durgun oyun dünyası yeniden eski hareketli zamanlarını yaayacağı düşünülüyor. Bu nedenle yatırımcılar oyun sektörüne her geçen gün daha fazla yatırım yapıyor.