Adsense Alternatif En iyi 11 Reklam Firması

Adsense Alternatif En iyi 11 Reklam Firması

En iyi 11 Google Adsense Alternatifi

Google Adsense tarafından; birçok hesabın devre dışı bırakıldığı ya da bir süre için yasaklandığı biliniyor. Bu sorunlar ile karşılaşan kişi var. Sorunun çözümü için belirli bir süre Google Adsense ile yazışmalar sürüyor ancak sonuç her zaman pozitif bir karşılık ile çözülmüyor.Bu sorunu şu an yaşıyorsanız ya da daha önce yaşadıysanız yalnız değilsiniz çünkü her gün birçok kişinin hesabında bu sorunlar yaşanıyor. 

Bu sorunu neden yaşadığınızı net bir şekilde söylemek zor ancak genel olarak; yayınlanan reklamın web üzerinde bir problemi var demektir ya da Google TOS ile ilgili önemli bir kuralı gözden kaçırdınız demektir.

Sorunun çözümü için ucun Google formları doldurmak sizin için yeterli olmayabilir. Google üzerinden para kazanma yöntemini bir süre oturtmuş olmanız tabii ki muhteşem bir durum. Google bu ayrıcalığı sizden aldığı zaman geri almak için elinizden geleni yapmanız da son derece normal ancak gereğinden fazla bu sorun ile uğraşmanız farklı alternatifleri gözden kaçırmanıza neden olabilir. Gerekli formları doldurun, Google ile iletişime geçin ve ardından yanıtın olumlu olması için sakince beklemek yerine alternatifleri değerlendirmeye başlayın.

Sizin için Google Adsense yerine sitenizde kullanabileceğiniz farklı para kazanma yöntemlerini derledik. Alternatiflerin;nasıl bir çalışma sistemine sahip olduğu ve neden Google Adsense alternatifi olduğuna dair bilgileri de yazı içerisinde bulacaksınız.

En iyi 11 Google Adsense Alternatifleri

1. Ezoic

Ezoic adsense reklam gelirlerinizi % 50-250 daha fazla artıracağını söyleyen adsene ile birlikte birçok reklam veren firma ile ortaklı olan ve en fazla parayı verenin reklamını gösteren bir platform.

buradan üye olabilirsiniz. 

2.       Media.net
Google Adsense ile fazlasıyla benzeyen bir alternatif ile başlıyoruz. Rahat bir şekilde kullanabileceğiniz Yahoo ve Bing Adsense. Media.net yeni bir şirket. Yayıncılar ve reklam verenler tarafından da desteklenen bir yapısı var.Şu anda 500 üzerinde çalışanı bulunan Media.net; New York, Dubai, Los Angeler,Dubai, Mumbai, Zürih gibi şehirlerde ana operasyon merkezlerine sahip.

Gelir dağılımlarına bakıldığı zaman Media.net; şu anda global anlamda en fazla içerik ve reklam gelirini üstlenen 2. Program olarak ele alınıyor. Dünya genelinde en büyük ekiplerden birine sahip olan firma para kazanma çözümleri konusunda da oldukça efektif bir çalışma biçime sahip. Hesabınızı 2 gün gibi bir süre içinde onaylatmanız mümkün. Kayıt işleminin ardından hesabınızın aktif olduğu ilk 3 ay, hesabınızın kazancına Media.net %10 daha ekleyerek kullanıcılarını kullanıma teşvik etmektedir. Google Adsense kaydı ise haftalarınızı alabilir.

Kayıt linki: https://www.media.net

3.       PropellerAds 

PropellerAds Medya şu anda mevcut olan en büyük pup-under ağlardan birisi olarak görülmekte. 2011 yılından beri aktif olarak çalışan PropellerAds; en büyük ağlardan biri olmayı başardı. Özellikle;

  •  Film,
  • Eğlence,
  • Video,
  • Oyun,
  • Finans,
  •  Yazılım,
  • Bahis siteleri için para kazanma konusunda oldukça etkili.

Siteniz saydığımız sitelerden birinin özelliğini taşıyorsa; PropellerAds ile Adsense ile elde edeceğiniz gelirden çok daha fazlasını kazanabilirsiniz. Bütün bunlara ek olarak pankartlar ile pop under karşılaştırması yapıldığında Adsense göre çok daha verimli çalıştığını gözlemlemek de mümkün. Mobil trafiğinizi de çok iyi bir şekilde değerlendiren bir Adsense alternatifi olduğu için rahatlıkla kullanabilirsiniz

PropellerAds; 30 NET bazında ödeme yapabilmektedir. Türkiye,Singapur ve Hindistan gibi ülkelerden elde edilen trafiği de paraya çevirmek isteyenlerdenseniz PropellerAds sizin için iyi bir envantere sahip demektir.

Kayıt linki: https://publishers.propellerads.com/

4.       RevContent
En kaliteli ve en iyi reklam onay süreçlerinden birine sahip olan Revcontent; normal afişler ile karşılaştırıldığı zaman çok daha yüksek bir etkileşim sağlamaktadır. Bloglar ve web siteleri için güzel bir seçenektir. Tık bazında ele alındığında; 1 ile 10 sent arasında bir ödeme yapmaktadır. Dünya genelinde bir reklam veren ağına sahiptir.

Forbes ve PCworld gibi sitelerin deRevContent kullandığı bilinmektedir.

Kayıt Linki: https://www.revcontent.com

5.       PopAds
Verdiği hizmet konusunda uzmanlaşmış bir performans ağı olan PopAds; son derece iyi oranları olan bir yapıda. Bütün ülkelerin PopAds ile kazanç sağlaması mümkün. Günlük ödeme almak isteyenler için ise ideal bir yapıda çünkü 5$ üzeri kazançlarınızı günlük olarak talep edebilirsiniz. Hızlı bir şekilde onay veren bir sistem ile çalışmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

Kayıt Linki: https://www.popads.net

6.       Adsterra
Mobil ve masaüstü trafiğe önem verenler için ideal bir hizmet sunan Adsterra; farklı reklam biçimlerine sahip olan yayıncılar için oldukça tercih edilebilir bir yapıda. NET 15 temelinde; bitcoin, paypal, webmoney, epayment gibi yöntemler ile ödeme yapmaları mümkün.

Uzun bir süredir hizmet vermekte olan ağın her sene büyüdüğü ve katılımcılarına eksiksiz bir şekilde para verdiği de bilgiler arasında mevcut

Kayıt Linki: https://beta.publishers.adsterra.com/signup

7.       Infolinks
Dünya genelinde en fazla para kazanmayı sağlayan ağlardan birisinin de Infolinks olduğu bilinmektedir. 128 kadar ülkede hizmet veren ve 200.000üzerinde yayıncının kullandığı sistem kullanılmayan reklam alanlarını değerlendiren bir biçimde çalışmaktadır. Üstelik yerel reklamları kullanmanızda ücretsizdir. Reklam çözümleri yönünden de ele alındığında Infolink kullanıcıları tarafından takdir görmektedir. Infolink; özelleştirilebilir reklam sistemine sahip olduğu için sitenizin trafiğini etkin bir şekilde kullanma imkanı sağlamaktadır.

Sistem hızlı bir şekilde sitenize entegre edilebilir. Herhangi bir ücreti yoktur. Infolink üzerindeki reklam evrenler kalitelerine göre tercih edilmektedirler. Dünya genelinde duyulan markalar ile çalışan sistem; Facebook, Ebay, Amazon, Pizza Hut, Ali Express, Hyundai gibi markalar ile dikkat çekmektedir.

Kayıt Linki: https://www.infolinks.com/

8.       PopCashs
PopAds ile aynı mantıkta çalışan PopCashs; oldukça iyi sonuçlar eldeedilebilen bir ağ. Mobile ve aynı zamanda masaüstü trafiği için etkin birşekilde kullanılabilecek bir sistem. Bu konuda geliştirdiği envanter de oldukçaetkileyici. Paybal, Payza, Paxum ile ödeme talebinde bulunmanız mümkün. Sistemtransferleri 24 saat ile 48 saat arasında gerçekleştirmekte.

Kayıt Linki: https://popcash.net/register

9.       Chitika
Adsense ile muhteşem derecede benzer olan Chitika; reklamların özelleştirilmesine izin veren bir yapıda. İçeriğinizin durumuna göre reklamlar sunan sistem; Adsense ile birlikte de kullanılabilir ve sizin sorun yaşamanıza neden olmaz. Paybal üzerinden ödeme yapan sistem ilk aşamada 10 doları geçmeniz halinde ödeme yapıyor, çek olarak ödeme yapması gerektiğinde ise 50 dolar üzerinde ödeme talebinde bulunmanız gerekiyor.

Kayıt Linki: https://chitika.com/

10.       Yllix Media
Son dönemde atak yapan ve para kazanma seçenekleri olarak ele alındığında oldukça dikkat çeken bir reklam ağı demek mümkün. Ana sayfası basit bir görüntüye sahip olan Yllix medya; konrol paneli olarak ele alındığında oldukça kolay ve etkileyici bir yapıya sahip. Mobil yönlendirmeler, reklamlar ve kaydırıcılar gibi birçok farklı reklam sayfası sunan Yllix; yeni başlayanlar için oldukça iyi bir tercih.

Kayıt Linki: https://yllix.com

11.   Amazon Associates
Dünya genelinde bilinen en büyük online mağaza Amazon. Amazon üzerinde bulunan bir ürün ile ilgili web sitesine sahipseniz işiniz oldukça kolay. Bu durumda Amazon Associates sizin için harekete geçebilir. Sitenize dinamik resimler ve reklamlar konur.

Sistem tık başına çalışmamaktadır. Sizin linkiniz üzerinden gelen kişilerin alışveriş yapması sonucunda komisyon elde edersiniz. Burada mantık fazla gelirelde edilebilecek ürünleri seçmekten geçmektedir. Dilerseniz sürekli satılan ürünleri ya da satıldığında büyük komisyon elde edilecek ürünleri tespit ederek bunun ile alakalı çalışmalar yapın.

Sizin linkiniz ile satılan her şey komisyon almanız üzerinde etkili olacaktır.Amazon Amerika’da olan bir banka hesabına sahip değilseniz size ödemeyi çek ile yapar. Çekin gelmesi de biraz zaman alabilmektedir. İyi yönlerinden birisi de Adsense ile birlikte kullanılabiliyor olmasıdır.