AGDQ 2021 Çevrimiçi Olarak Düzenlenecek

AGDQ 2021 Çevrimiçi Olarak Düzenlenecek

Etkinliğin Ocak 2021'e kadar gerçekleşmeyecek olmasına rağmen Games Done Quick, devam eden pandemi nedeniyle AGDQ 2021'in de çevrimiçi olarak düzenleneceği açıklandı.

Organizatörler, speedrunning etkinliğinin web sitesinde, “Topluluğun güvenliği için çok sayıda tedbirin dışında, Games Done Quick, AGDQ 2021'i tamamen çevrimiçi bir formata taşımak için karar verdi” dedi. ” SQDQ 2020'ye benzer şekilde, evlerinden etkinliğe katılacak olan oyuncular için etkinliği stüdyomuzdan yayınlayacağız.”

Etkinlikler için açıklanan tarihler değiştirilmeyecektir. 3 Ocak'tan 10 Ocak'a kadar yapılacak ve oyun gösterimleri 24 Eylül'den 4 Ekim'e kadar sürecek. Tam programın 9 Kasım'da duyurulması bekleniyor. Bu etkinliklerde oyuncuların merakla beklediği birçok oyunun tanıtılması bekleniyor.

Etkinlik her ne kadar çevrimiçi olarak düzenlenecek olsa da, Summer Games Done Quick hala büyük bir başarı sağlamayı başardı. Geçen ayki etkinlik Sınır Tanımayan Doktorlar için 2.3 milyon dolardan fazla bağış topladı. AGDQ 2021'in çevrimiçi yapısını planlamak için zamanla daha fazla ayrıntı açıklanacaktır. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.