Aktör Albert Wesker’in seslendirme yaptığı kişi yeni Resident Evil oyunu üzerinde çalıştığını ima etti

Aktör Albert Wesker’in seslendirme yaptığı kişi yeni Resident Evil oyunu üzerinde çalıştığını ima etti

Son zamanlarda Capcom, Resident Evil serisi üzerinde çalışmaya devam ediyor: yeni sürümler neredeyse yılda bir çıkıyor ve VR ve mobil cihazlar için birçok limanın sınırları genişletiyor. Franchise’ın gelişme hızlarının yakında azalmayacağa benziyor, çünkü Capcom’un birkaç yeni serinin üzerinde çalıştığını gösteriyor. Biri hakkında bir aktörün onayladığına göre, kötü adamı seslendiren.

Game Awards hesabı, topluluğun en çok ne için oyun beklediği konusunda bir soru yayınladı. Bu soruya Albert Wesker’ı seslendiren Craig Burnatowski tarafından cevap verildi ve tamamen yeni bir Resident Evil oyununun üstünde çalışıldığını ima etti.

Craig Burnatowski, Resident Evil serisindeki yeni Albert Wesker oyuncusu olarak tanınıyor. Yakın zamanda yayınlanan Resident Evil 4 Remake ve Separate Ways DLC’sinde Wesker’ı seslendirdi. Burnatowski, Capcom ile seride çalıştığında ilk kez değil: 2003’te Resident Evil Outbreak’ı seslendirdi. Resident Evil serisine ek olarak, Burnatowski her zaman Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogs: Legion ve The Division 2 gibi oyunlar üzerinde çalıştı.

Uzun zamandır Capcom’un Resident Evil 5’in remake’ini veya Resident Evil Code Veronica’nın yeni versiyonunu yaptığı söylentisi dolaşıyordu ve ilk seçenek daha olası görünüyordu ve Burnatowski’nin verdiği cevap bunu doğruluyor. Resident Evil 2, 3 ve 4 remakes’in başarısından sonra Capcom’un yeni remake’ler üzerinde çalışmaya ilgi duyduğunu biliyoruz.

Capcom henüz Resident Evil serisindeki sonraki projesini duyurmadı ve muhtemelen bir süre duyurmayacak. Stüdyo, Resident Evil Village ve Resident Evil 4 Remake’i iOS, aynı zamanda Resident Evil 4 Remake Gold Edition’ı piyasaya sürme sürecinde, 9 Şubat 2024’te çıkacak. Büyük olasılıkla, Resident Evil 9’un çıkışından önce, Resident Evil 9’un yayınlanmasını göreceğiz. Dedikodulara göre, oyunun 2025’te piyasaya sürülmesi bekleniyor, en azından Dusk Golem olarak bilinen güvenilir bir kaynağa göre.

Son zamanlarda, Dusk Golem, Capcom’un beş yeni Resident Evil oyunu üzerinde çalıştığını ve bunlardan birinin Resident Evil 9 olduğunu bildirdi. Sızıntı ayrıca bunlardan birinin en erken 2026/2027 başlarında çıkacağını doğruladı. Diğer sızıntılar gibi bunu biraz şüpheyle ele alın, ancak Dusk Golem’ın önceki sızıntılarına karşı titiz olduğunu unutmayın, bu yüzden toplulukta belirli bir ağırlığı var.