Aktör, Gears 6’nın Haziran ayında gösterileceğini dağışladı

Aktör, Gears 6’nın Haziran ayında gösterileceğini dağışladı

Gears 5’in piyasaya sürülmesinden beş yıl sonra, serinin hayranları Microsoft ve geliştirici The Coalition’ın bir sonraki ana oyunlarını ne zaman duyuracağı konusunda endişelenmeye devam ediyorlar ve görünüşe göre yakında duyuru yapılacağını gösteren daha fazla kanıt ortaya çıkıyor.

Gears of War 4’ün baş karakteri ve Gears 5’in yardımcı karakteri Jay Dee Phoenix’i canlandıran oyuncu Liam McIntyre, Gears 6’nın bu yaz duyurulacağını ima ettiği son tweet’ini atmış gibi görünüyor.

Hayranlardan birinin, Gears 5’in sonunda Jay Dee’nin ölüp ölmeyeceği (oyuncuların seçimlerine bağlı olarak yerine Dell’in ölümü de olabilir) konusunda bir sonraki oyunda kanon olup olmayacağı hakkında McIntyre’a sorduğunda, o “bilmem” dedi ama The Coalition ve Microsoft’un “her şeyi Haziran ayında açıklayacaklarını” ekledi.

Bu, diğer son raporların iddialarıyla uyumlu görünüyor. Gears 6’nın Xbox Games Showcase etkinliğinde duyurulması bekleniyor ve etkinliğin 9 Haziran’da gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Tabii ki, resmi bir açıklama almadan kesin olmak zor, ancak Gears 5’in piyasaya sürülmesinden bu yana ne kadar zaman geçtiğini düşünürsek, artık seriyi yeni bir oyunla canlandırma zamanının geldiği görünüyor.

Önceki sızıntılar ayrıca, Gears 6’nın önceki oyundaki yarı açık dünya deneyimini sürdüreceğini ve daha fazla açık hava mekanı içereceğini iddia etti.