Aktör Walton Goggins, Fallout’un ahlaki seçimler hakkında bir hikaye olduğunu belirtti.

Aktör Walton Goggins, Fallout’un ahlaki seçimler hakkında bir hikaye olduğunu belirtti.

24 Şubat 2024 tarihinde, Fallout temalı gelecek dizi oyuncularıyla FanFest etkinliği kapsamında bir röportaj gerçekleştirildi. Röportajda başrollerde yer alan oyuncular yer aldı, bu oyuncular arasında Sığınak 33’ten Lucy olarak bilinen Ella Purnell, Bekçi Hank olarak bilinen ve Lucy’nin babası olan Kyle MacLachlen, Çelik Kardeşlik savaşçısı Maximus olarak bilinen Aaron Moten ve Kafa Avcısı Ghoul Cooper Howard olarak bilinen Walton Goggins bulunmaktaydı.

Röportaj sırasında moderatör Benjamin Watts tüm gruba birkaç soru sordu, bunlar arasında oyuncuların genel olarak video oyunlarıyla tanışıklığına dair sorular da vardı. Ve anlaşıldığı üzere, ana oyuncu kadrosu video oyunlarına büyük hayranlar değil – MacLachlen oyun oynamayı denedi ancak pek başarılı olamadı, Moten Twitch medya platformunda canlı yayınları izlemeyi tercih ederken, Goggins ise sadece oğlunun oyun oynamasını izliyor. Tüm kadro içinde sadece Purnell oyunlara biraz daha ilgi gösteriyor.

Serinin ve Fallout evreninin uzak tanıdıkları olmasına rağmen, oyuncuların diziyi ilgili konularda belirli düşünceleri var. Örneğin Kyle MacLachlen ve Aaron Moten dekorları övdü. MacLachlen Sığınak dekorlarını çok otantik buluyor. Goggins ise dizi hakkında, her bir karakterin önemli bir seçim yapacağı ve bu seçimlerin serinin en önemli unsurlarından biri olan ahlaki seçimler tematik olarak işleyeceğini belirtti, ayrıca serinin oyun serisini dizi formatına aktarma konusundaki motivasyonunu da vurguladı.

Watts ayrıca Goggins’e, ghoul paralı askeri rolündeki performansı hakkında doğrudan bir soru sordu, ve Goggins Namibya’daki dizi sahnelerinin çekimlerinde yaşadığı komik bir durumu hatırladı: Walton zorlu koşullarda çalışıyordu ve sahneler sırasında çok sıcak kıyafetler giyiyordu. Ara verildiğinde makyajla ghula dönüşmüş uyuya kaldı, uyanınca aynaya bakınca kendini görünce korkudan çığlık attı.

Fallout dizisi 12 Nisan 2024 tarihinde yayınlanacak. Hikaye, Fallout 4 olaylarından 9 yıl sonra Los Angeles’ta (önceki oyunlarda da yer alan) geçecek. Hikaye, Sığınak 33’ten Lucy adındaki bir kızın, kurtarma görevi için 33’ten çöle giden ve Çelik Kardeşlik savaşçısı Maximus ve Ghoul paralı askeri Cooper Howard ile tanışacağı olayları ele alacak. Dizi Fallout evreninin kanonu olarak kabul edilecek.