Alan Ritchson “Büyük bir Mutlulukla” Yeni DCU’da Batman’ı Oynamak İsterdi

Alan Ritchson “Büyük bir Mutlulukla” Yeni DCU’da Batman’ı Oynamak İsterdi

Richer’ın yıldızı Alan Ritchson, DCU’da Batman rolü için hayranların oyuncu seçmelerindeki favorisi ve aktör sadece bundan memnun.

“Benim Batman’ı oynamamı isteyen insanlar, gerçekten onur verici ve ayrıcalıklı bir durum” dedi Ritchson Post Cred Podcast röportajında. “Bu çocukluğumda âşık olduğum ilk karakterlerden biri: İlk büyük, uzun tabancayı hâlâ hatırlıyorum, Batmobile’ı vurmak üzere hazırlandığında”.

Richer’ın yıldızı, DC karakterlerinin rollerine yabancı değil. 2005 yılında Arthur Curry ve Aquaman rolüyle The CW’nin “Smallville” dizisinde deürme yaptı, Tom Welling’in genç Clark Kent’i oynadığı dizide. On yılı aşkın bir süre sonra aktör, Hank Hall takma adıyla Hawk rolünde HBO’nun “Titans” dizisinde süper kahraman dünyasına geri döndü ve 2018’den 2021’e kadar bu rolü oynadı.

Ritchson devam ediyor: “Bu kült anlar beni çocukluğumda gerçekten heyecanlandırdı. Benim için bu rol etrafındaki konuşmalar veya söylentiler … yapabileceğim tek şey, gülmek. Sadece buna deli olduğumu düşünüyorum. Şu anda burada olduğumuz şey deli. İsteye isteye, seve seve onu oynarım”.

Ritchson, 2021’de Lee Child’ın suç romanlarının üçüncü uyarlaması olan Jack Reacher rolünü üstlendi. Dizi, Prime Video için bir hit haline geldi ve üçüncü sezon için hızla yenilendi.