Alan Wake 2’nin korku oyununda geçiş yapmayı engelleyen kritik bir kontrol hatası bulundu.

Alan Wake 2’nin korku oyununda geçiş yapmayı engelleyen kritik bir kontrol hatası bulundu.

Sadece bir hafta önce Remedy Entertainment stüdyosunun atmosferik korku oyunu Alan Wake 2, birkaç gerçekten kullanışlı özellik getiren yeni bir yama aldı. Oyuna, screamer’ların yoğunluğunu ayarlamayı sağlayan ayrı bir ayar eklendi ve bununla birlikte yaratıcılar, oyuncuların hazır ekipman ile belirli bölümleri seçmelerine izin verdi. Ne yazık ki, güncellemeyle birlikte hoş yeniliklerin yanı sıra yeni hatalar da geldi. Yeni keşfedilen bir hata, oyuncuların Alan Wake 2’yi oynamasına engel olan kontrol elemanlarını etkiliyor.

Alan Wake 2’deki yeni kritik hatadan geliştiriciler kendileri bahsettiler. Resmi sosyal medya sayfalarında Remedy Entertainment, bazı oyuncuların belirli türdeki konteynerleri veya notları inceledikten sonra kontrol sorunlarıyla karşılaştığını yazdı. Korku oyunu kontrolü düzgün şekilde tepki vermemeye başlıyor, ancak geliştirme ekibi acil bir düzeltmede çalışıyor.

Ayrıca, Remedy Entertainment’ın Xbox konsollarındaki Alan Wake 2 sorunlarından haberi var ve bu da ses gecikmesine neden oluyor. Yazarlar, bu sorunun çözümü üzerinde çalışıyorlar, ancak ayrı bir yama gerekebilir, bu nedenle geliştiriciler sabırlı olmalarını istiyor.