AMD Anti-Lag+ Teknolojisi Yakında Geri Dönecek

AMD Anti-Lag+ Teknolojisi Yakında Geri Dönecek

AMD’nin baş mühendisi ve pazarlama oyuncusu Frank Azor, gecikmeyi azaltma teknolojisi olan Anti-Lag + ‘in yakın zamanda tekrar tanıtılacağını duyurdu. AMD, bu özelliği 2023 yılında Ekim ayında kapatmıştı, çünkü bu özellikten dolayı oyuncuların Counter-Strike 2 dahil bazı oyunlara katılmasının yasaklanabileceğini fark etmişti.

Geçen yıl Valve’den bir uyarı:

Son AMD sürücüsünde, DLL motor fonksiyonlarını atlayarak gerçekleştirilen Anti-Lag / + özelliği CS2 için kullanılabilir. AMD kartları kullanıyorsanız ve CS2 oynuyorsanız, ANTI-LAG / + etkinleştirmeyin; herhangi bir CS kodu değişikliği VAC yasağına neden olacaktır.

AMD yazılımından: Adrenalin Sürümü 23.10.2 sürüm notları:

AMD, oyuncuların belirli oyunlarda AMD Anti-Lag + teknolojisinin etkinleştirildiğinde hile yasaklarının devreye girdiğini bildirdi. Bu sorunu çözmek için tüm desteklenen oyunlarda Anti-Lag + teknolojisini devre dışı bırakan AMD Yazılımı: Adrenalin Sürümü 23.10.2 sürümünü çıkardık ve oyuncuların yeni sürümü kullanmalarını öneriyoruz. AMD, Anti-Lag +’in yeniden etkinleştirilmesi konusunda oyun geliştiricileriyle aktif olarak çalışıyor ve hile yasaklarından etkilenen oyuncuların kurtarılmasında destek sağlıyor. İlgili bilgiler mevcut olduğunda ek bilgiler sağlayacağız.

AMD, Anti-Lag ve Anti-Lag + arasındaki fark hakkında:

Anti-Lag, işlemcinin hızını kontrol ederek, işlemcinin kuyruktaki iş yükünü azaltarak grafik işlemcisini çok önceden çalıştırmamasını sağlar. AMD Radeon Anti-Lag +, oyun kodunda kare hizalamanın uygulanmasıyla kare senkronizasyonunu gerçekleştirir, bu da daha düşük gecikmeye ve mükemmel oyun deneyimlerine yol açar.