Among Us'a Önemli Yenilikler Geliyor

Among Us'a Önemli Yenilikler Geliyor

Among Us için yayınlanacak olan yama notları önümüzdeki dönemlerde gelecek olan yama içerikleri ile ilgili bazı ipuçlarını veriyor. Son Steam güncellemesi, eşleştirmeyi kolaylaştıracak büyük değişiklikler vaat ediyor.

Son yayınlanan güncelleme bazı düzeltmeler ve isimsiz oy kullanma seçeneğini içeriyor, ancak gerçekten büyük değişiklikler yolda. Oyuncular Aralık ayında giriş yaptığında, oyuncular ilerlemelerini daha iyi takip edebilecek ve sonunda arkadaş listeleri oluşturabilecek. Geliştirici Innetsloth, sistemin ilk başta biraz basit olacağını, ancak ilerleyen süreçte geliştirileceğini belirtiyor.

Daha heyecan verici olan ise gelecek dönemde yayınlanacak olan yeni harita. Steam güncellemesine göre, “Henry Stickmin temalı” ve Polus'tan daha büyük olacak. Harita tamamen ücretsiz olacka ve oyuncuların tamamlaması için farklı görevler yer alacak. Şu an için başka bir bilgi yer almıyor.

Renk körü desteğinin yanı sıra ek çeviriler ve yerelleştirmeler de işin içinde. Bu güncel yama, renk körü desteği için “ilk geçişe” sahiptir, ancak daha fazla çalışma devam etmektedir.