Animal Crossing: Pocket Camp Ne Zaman Çıkacak?

Animal Crossing: Pocket Camp Ne Zaman Çıkacak?

Animal Crossing: Pocket Camp

Animal Crossing: Pocket Camp

Ekim ayında bir Nintendo Direct sırasında ilan edilen Animal Crossing oyunu olan Animal Crossing: Pocket Camp‘ın artık resmi bir yayın tarihi var. Oyun, Twitter hesabına göre 22 Kasım’da dünya çapında çıkacak.

Pocket Camp geçtiğimiz ay Avustralya’da inceden piyasaya sürüldü. Büyük oyunların Kuzey Amerika ve Avrupa gibi büyük bölgelere gelmeden önce test amaçlı küçük pazarlarda başlatılması yaygın bir durum.

Pocket Camp er ya da geç çıkacaktı, ancak Nintendo Fire Amblem Heroes ve Super Mario Run oyunlarının çıkışları için onu erteledi. Gecikme olmuş olabilir, ama nereye giderseniz gidin yolda oynamak için bir şeyler arıyorsanız iyi bir şekilde Pocket Camp aradığınız olabilir. Pocket Camp’da internet bağlantısını gerektiren daha az şey var.

Pocket Camp, iOS ve Android’de ücretsizdir. Diğer ücretsiz oyunlarda olduğu gibi, Pocket Camp da mikro işlemler sunar; ilerlemenizi hızlandırmaya yönelik “Leaf Tickets” satın almak için gerçek para harcayabilirsiniz. Bunlar ayrıca oyun yoluyla da edinilebilir.

Nintendo, Pocket Camp’in “mevsimsel etkinlikler” de dahil olmak üzere, sınırlı bir süre için elde edebileceğiniz mobilya ve kıyafet eşyaları gibi düzenli içerik güncellemelerine sahip olacağını söylüyor.

Kaynak: 1