Anno 1800 Açık Beta İndir – Başlangıç Zamanı Ön Yükleme Tarihi Ön Sipariş Bonusları Uplay ve Steam Haberleri

Anno 1800, bu ayın ilerleyen saatlerinde PC platformlarında piyasaya sürülecek ve bundan önce Ubisoft da ücretsiz olarak oynamaya olanak sağlıyor.

Hem Uplay hem de Epic Games Store’da barındırılacak olan açık beta sürümünün tadını çıkarmak için ön sipariş gerekmemekte.

Anno 1800 açık beta kendi özel indirme olacak, yani asıl oyun başlatıldığında ilerleme devam etmeyecek.

Ubisoft, özel gösterimin oyunun son sürüm sürümüne yakın olacağını ve hayranların oyunu ne zaman önceden yükleyebileceğini de doğruladı.

Her şey çok güzel bir haber gibi gözüküyor, ancak Anno 1800’ün Steam Mağazasında yayınlanmasından bu yana, yeni açık beta sürümünün bu platformda kullanılamayacağı anlamına geldiği belirtilmelidir.

ANNO 1800 AÇIK BETA İNDİR VE ÖNYÜKLE

ANNO 1800 AÇIK BETA İNDİR VE ÖNYÜKLE

Anno 1800 açık beta indirmesi, 12 Nisan 2019’da İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerinde yayınlanacak.

Anno 1800 açık beta sürümü, Uplay ve Epic Games Store’dan indirilebilecek, ancak Steam platformunda bulunmayacak.

Bunun nedeni Ubisoft’un lansman planlarındaki bir değişiklik ve Anno 1800’ün piyasaya sürülmesi için Epic Games ile ortak olmalarıdır.

Birleşik Krallık’takiler için, Anno 1800 açık beta başlangıç zamanı 12 Nisan Cuma günü saat 01:00 BST olarak belirlendi.

Buna göre Türkiye’deki oyuncular için, oyun 12 Nisan Cuma, saat 3: 00’de, başlayarak indirilebilecek.

 

Açık beta sırasında kullanıma sunulacak açık beta içeriği ve nasıl indirebileceğiniz hakkında Ubisoft’tan daha fazla ayrıntı: “Anno 1800’de Açık Beta, Uplay veya Epic Games Launcher aracılığıyla erişilebilir ve herkese açık olacak.”

“Anno Union’a kaydolmanız gerekmeyecek ve ön yükleme başlatıcınız tarafından kullanılabilir duruma gelir gelmez sadece oyunu indirebilirsiniz.

Oyunun son versiyonunu test edebilecek ve Multiplayer moduna erişim de dahil olmak üzere, Kapalı Beta’mızdan bu yana kaydedilen gelişmeleri görebileceksiniz.

Üstelik, oyunun ilerlemesi üçüncü aşamada tekrar kapatılırken, ilk defa Açık Beta’nın bir parçası olacağından, ilk defa hepinizi Anno 1800’ün hikaye tabanlı kampanyasına katılmaya davet edeceğiz.”

ANNO 1800 ÖNYÜKLEME TARİHİ ONAYLANDI

Ubisoft, Anno 1800’ün önyükleme için uygun olduğunu onayladı, böylece açık betayı hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunun demo sürümünü resmi sürümünden önce indirmek için bu seçenek Uplay ve Epic Games Store aracılığıyla herkese açık hale geldi.

Bu, 10 Nisan’da yayına girecek bir seçenek olarak açıklandı ve bu nedenle şimdi herkese açık bir seçenek olarak sunuldu.

ANNO 1800 STEAM SÜRÜMÜ

Anno 1800 Steam sürümü, Ubisoft’un oyunu bir Uplay ve Epic Games Store oyununa dönüştürmeye karar vermesiyle karmaşıklaştı.

İyi haber şu ki, eğer oyunu Steam’de ön sipariş etmişsen, hala oyunu oynayabilirsin ve tüm ekstra içeriği ve güncellemeleri alabilirsin.

Ancak, oyun 16 Nisan 2019’da piyasaya sürüldüğünde, Anno 1800 sadece dijital olarak Ubisoft Mağazası ve Epic Games mağazasında satın alınabilecek.

Steam’deki ön siparişler oyunun yayınlanmasına kadar yapılabilir, ancak açık beta bu platformda çalışacak gibi görünmüyor.

Hayranların Anno 1800 açık beta’sını oynamak için ön sipariş vermekten endişe duymaları gerekmiyor, yani daha sonra diğer mağazalardan alabilirsiniz.

 

Steam oyuncularının, Uplay veya Epic Games mağaza oyuncularıyla aynı kişilerle çevrimiçi olarak oynayabileceklerinden daha küçük bir oyun havuzuna sahip olmak konusunda endişelenmesine gerek yok.

Bunun nedeni, seçtiğiniz dijital mağazadan bağımsız olarak, Anno 1800’ün “çok oyunculu modus” un Uplay üzerinden ele alınmasıdır.

Ön Sipariş Bonusları

Şimdi ön sipariş verin ve üç ekstra oyun içi öğe edinin:

• Anno 1602 Anıtı: Simgesel bir Anno 1602 heykeli ile franchise’nin 20. yıldönümünü kutlayın ve şehrinizin kültürel değerini artırın.

• İmparatorluk Treni: Zengin bir şekilde dekore edilmiş bu modelle öne çıkın ve demiryollarını hiç kimsenin olmadığı gibi gezdirin.

• İmparatorluk Komuta Gemisi: Oyuna dikkate değer bir giriş yapmak için özel bir komuta gemisi.