Anthem Day One Yaması Çıktı

Anthem Day One Yaması Çıktı

Anthem Day One Yaması

Anthem Day One Yaması

Anthem zaten erken erişime sahip olanlar için aktif, ancak tüm oyuncular için resmi lansmanı bu hafta sonuna doğru gelecek. Buna daha geniş kitlelerin BioWare nişancısına sızması gibi, tüm platformlarda geniş bir dizi sorunu çözecek şekilde ayarlanan oldukça büyük day-one güncellemesi eşlik edecek. Bunlar arasında yükleme süreleri ve toplanan hayranlarla ilgili sorunlar dahil son birkaç gün içinde görülen en yaygın şikayetlerin bir kısmının ele alınması vardır.

Reddit‘teki resmi bir yayında, BioWare tüm güncel notların şu anda tüm platformlarda gerçekleştiğinin doğrulanması ile birlikte yama notlarının tam listesini paylaştı. Oyunun ilk haftasında oyunun sayısız sorunuyla ilgilenenler için bu harika bir haber.

Yama notları, Reddit’te listelendiği gibi, düzinelerce düzeltmeden bahseder, ancak bazıları diğerlerinden daha belirgindir. “Yüksek seviyeli düzeltmeler” olarak adlandırılanlar yükleme sürelerini iyileştirir, sonsuz yükleme hatalarını ve diğer çökmeleri, meydan okuma takibini düzeltir. Silah ve donanım değiştiricileri için sayıların görünmesini sağlar. Diğer kayda değer gelişmeler, parti uzmanının daha esnek çalışmasını sağlar ve doğru seviyedeki zorlukların kilidini açar. Notlar Strongholds, işçiliği ve diğer özellikler için birkaç ayardan bahsetmeye devam eder.

Birkaç gün daha, Anthem yalnızca Xbox One’da EA Erişimi veya PC’de Origin Erişimi olanlar için kullanılabilir. Her ikisi de tam oyuna 10 saat erişim sağlarken, Origin Access Premier üyeleri sınırsız erişime sahip. Tam yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.