Anthem Loot’ları Yeni Güncellemede Daha İyi

Anthem Loot’ları Yeni Güncellemede Daha İyi

Yeni Anthem Güncellemesi

Yeni Anthem Güncellemesi

EA, Anthem için bir sonraki güncellemenin yayında olduğunu duyurdu. Bu güncelleme, Anthem’in loot sistemini yamalar. Özellikle Masterwork ve Legendary eşyalarının drop oranlarını artar. Tüm yama notları EA’nın web sitesinde burada listelenmiştir.

Yeni güncelleme, Anthem’in sunucu tarafında hemen etkili oldu, bu yüzden aslında bir şey indirmenize gerek kalmadı. Eğer şimdi Anthem’i başlatırsanız, güncelleme çoktan başlamış olur. Güncelleme nedeniyle, Grandmaster 2 ve Grandmaster 3 zorluklarında tüm Masterwork ve Legendary öğeleri için drop oranları artırıldı. Tüm zorluklar karşısında, Masterwork ve Legendary eşyalarının şimdi Anthem’in zorlu düşmanlarından drop olasılığı daha yüksektir. Legendary ve Epic Titans, Legendary Furies, Legendary Acid Ursixes ve Legendary Luminary Elders içerir.

Bu yeni güncelleme, BioWare topluluk yöneticisi Jesse Anderson’ın Anthem ile ilgili endişelerini dile getiren Reddit gönderisine uzun bir cevap vermesinden sonra ortaya çıktı. Anderson, “Bu konuda söyleyeceğim tek şey Anthem kalmak için burada. Oyunun bölümlerini düzeltmek için yapacak çok işimiz var mı? Evet. Takım iyileştirmeler yapma ve yeni içerik yayınlama konusunda kararlıdır.” diye yazdı. Anthem iyi bir lansman yapmadı. Geriye eleştirmenler tarafından vasat bir inceleme puanı bıraktı. BioWare, oyuncuların yanlışlıkla oyunda kaldıkları hatayı düzelten bir yamayı bile uyguladı. BioWare, eleştirilerin çoğuna adım atıyor gibi görünüyor. Topluluk şikayetlerine cevap olarak oyun için art arda takip düzeltmeleri ve büyük ölçekli yamalar yayınladı. Anderson, Reddit gönderisinde buna dikkat çekti.

Anderson, “Geri bildirimler doğrultusunda, oyuncuların bize söylediklerine dayanarak çok sayıda değişiklik yaptık. Bir keşif gezisi başlatmak için her seferinde Forge’a koşmak istemiyor musunuz? Oyuncu geribildirimleri nedeniyle, Fort Tarsis’te herhangi bir yere fırlatma yeteneğini ekledik. Strongholds’daki patronlardan loot droplarını görsel olarak mı görmek istediniz? Oyuncu geri bildirimleri doğrultusunda eklendi. Genel olarak loot hakkındaki geri bildirimler hakkında konuşuyorsanız… Zaten ekibin tartışmakta olduğunu ve önümüzdeki günlerde daha fazla paylaşılacağını söyledim. Herkesin bunun ne zaman olacağını bilmek istediğini biliyorum, ama bu cevaba sahip değilim.” diye yazdı.