Anthem’in Cataclysm Genişletmesi Çıktı

Anthem’in Cataclysm Genişletmesi Çıktı

Anthem Cataclysm

Anthem Cataclysm

Anthem sallanan bir lansman yapmış olabilir. Ama EA ve BioWare, ilk büyük dünya etkinliği Cataclysm de dahil olmak üzere söz verilen lansman sonrası içeriğini sundu. Stüdyo, dünya etkinliği için bir zaman çerçevesi oluşturmadı, ancak şimdi ince ayarlar ve denge değişiklikleriyle dolu büyük bir yamayla birlikte piyasaya sürüldü.

En büyük değişiklik, oyun sonu Cataclysm etkinliğine yeni hikaye görevlerinin eklenmesidir. Ana hikayedeki saldırı görevini tamamladıysanız, Cataclysm görevlerine Expedition ekranından ulaşabilirsiniz. Özel görevler üstlenmeleri için değiştiricileri, sezonluk para birimi ve lider tabloları ile yeni bir sezonluk mağaza tanıtıyor.

Diğer önemli değişiklikler arasında, Javelin’in çevre ve düşmanlarla nasıl etkileşimde bulunduğunu değiştiren Inversions ve bir silah dengeleme, hata düzeltmeleri ve daha fazlasıyla birlikte Luck ve Alliance sistemindeki değişiklikler var. Genel olarak, değişiklikler daha fazla çeşitlilik ve oyunsonu oyuncuları için tekrarlanabilir bir ganimet sağlamaya yönelik görünüyor.