Apex Legends'a Yeni Bir Karakter Ve Harita Geliyor

Apex Legends'a Yeni Bir Karakter Ve Harita Geliyor

Apex Legends Sezon 5, geliştirici Respawn'ın oyunun devam eden hikayesini yeni bir şekilde anlatmaya çalıştığı görüldü. Sezon 5'in son tek oyunculu görevi şu anda aktif ve sezon boyunca 45 Hazine Paketi toplayan herkes tarafından kullanılabilir. En ilginç yanı, sonucu Ash adında yeni bir karakteri ve Sezon 6'daki yeni bir haritayı gösteriyor.

Son görev tamamlandıktan sonra açılan bir görev sırasında, bir kasaya girecek ve Titanfall 2'den bir simulacrom pilotu ve antagonisti olan Ash olduğuna inanılan aşağıdaki karakteri göreceksiniz. İlk olarak Sezon 4 sinematik tanıtım fragmanı sırasında Apex Legends'ta yer almıştı. Onun başının olmadığını göreceksiniz.

Bunun yanı sıra, oyuncular aşağıda okuyabileceğiniz Lifeline ve Octane arasında geçen bir diyaloga tabi tutulurlar. Sonuna doğru Lifeline, “Olympus'a gidersek” diyor. Bu detay akıllara önümüzdeki sezonlarda ortaya çıkabilecek bir haritayı getirdi.

Bunların hepsi şu an için basit ipuçları olmaya devam ediyor, ancak Sezon 6 oldukça kısa bir süre sonra yayınlanacak. Sezon 5'ten geriye sadece birkaç tane zorluk kaldı ve artık görev yok. Yakında neler olacağını daha net bir şekilde görmeye başlayabiliriz.