Apex Legendsa 6. Sezonla Gelecek Olan Değişiklikler Açıklandı

Apex Legendsa 6. Sezonla Gelecek Olan Değişiklikler Açıklandı

 Respawn Entertainment tarafından geliştirilen PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC platformları için geliştirilen popüler royale oyunu Apex Legends, 4 Şubat 2019 yılında Electronic Arts tarafından yayınlandı. 

Titanfall ile aynı dünyada geçen geçtiğimiz yıl oyunseverler ile buluşan popüler battle royale oyunu Apex Legends, 6. sezon güncellemesi ile gelecek olan harita değişiklikleri açıklandı. Electronic Arts tarafından geçtiğimiz saatlerde paylaşılan gelecek olan güncellemenin haberine göre haritada bazı değişikliklerin olacağı belirtildi. 

 Apex Legends'ın 6. sezonuyla birlikte gelecek olan güncellemenin ayrıntıları tam olarak paylaşılmasada World's Edge haritasına Launch Site adında bir yer ekleneceği açıklandı. Lav ile kaplı olan yere eklenecek olan Launch Site'da uzay aracı yer alacak. Bolca lootun yer alacağı yeni bölge eskisinden daha geniş olacak. 

 17 Ağustos'ta gelecek olan 6. sezon güncellemesi büyük merak uyandırmış durumda. Tren yolunun alt tarafında kalan kısım Staging olarak değiştirilecek. Aynı zamanda 6. sezon ile birlikte gelecek olan yeni güncellemeyle birlikte trenler World's Edge haritasından kaldırılacak. 

Apex Legends sistem gereksinimleri

Minimum 

İşletim Sistemi:  64-bit Windows 7

CPU:  Intel Core i3-6300 3.8 GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Dört Çekirdekli İşlemci

RAM: 6GB

EKRAN KARTI:  NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7730

EKRAN KARTI RAM:  1 GB

SABİT SÜRÜCÜ:  Minimum 22 GB boş alan

 

Önerilen 

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7

CPU:  Intel i5 3570K veya eşdeğeri

RAM:  8GB

GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290

GPU RAM:  8 GB

SABİT SÜRÜCÜ:  Minimum 22 GB boş alan