Apex Legends 1.1 Güncellemesi

Apex Legends 1.1 Güncellemesi

Apex Legends Güncellemesi

Apex Legends Güncellemesi

Respawn Entertainment’ın en son Apex Legends 1.1. Güncellemesi, PC ve konsol oyuncuları için çıktı. Respawn’ın Reddit yayınına bazı hesapların sıfırlanması, oyuncular için bazı erken sorunlara neden oldu. Ama Respawn, bu sorunların çözüldüğünü söylüyor.

1.1 Sürümü, Apex Legends için, oyunu başlatırken tanıştığınız oyuncuların daha iyi, daha uzun süreli kadrolarını oluşturmayı daha da kolaylaştıran bazı ilginç yaşam kalitesi değişiklikleri içeriyor. Apex şimdi oyuncuların son takım üyelerini tekrar partisine davet etmelerini sağlayan bir seçenek içermektedir.

Takım davetleri için seçenek şimdi Arkadaşlar menüsündedir, yani eşleştirilen oyuncuların sizi takımınıza geri götürmeye çalışmasını istemiyorsanız, bu seçeneği tercih edemezsiniz. Yamada ayrıca, Legend seçim ekranındaki Sessiz düğmesine erişim dahil olmak üzere ve oyuncuları hile veya diğer konularda raporlama için PC’de daha fazla seçenek ile üzerinde çalışılmış birkaç değişiklik daha var. PC oyuncuları da, oyunun sorunla başa çıkmalarına yardımcı olmak için çökerse daha fazla bilgi alacaktır.

Apex Legends Güncellemesi 1.1 Yama Notları

Yaşam Kalitesi
– Oynadığın son takımla parti yapma yeteneği eklendi. Maçtan sonra lobide, oynadığınız son iki kişiyi gösteren ve onları takımınıza davet edebilecek butonlar göreceksiniz.
– Hile yapanlar için sahne arkası iyileştirmeleri.
– Giriş ve Açıklama seçimi sırasında Sessiz butonu eklendi.
– PC için Rapor Oynatıcı butonu kullanırken, artık Hile veya Diğer’i seçme seçeneğine sahipsiniz.
– PC’de ortaya çıkan çökmeler nedeniyle görünen bilgilendirici mesajlar eklendi:
– – Hafıza azalıyor.
– – CPU hataları en iyi overclock/aşırı ısınma ile açıklanmaktadır.
– Tedarik Gemileri üzerindeki taretlere daha iyi çarpışma eklendi.
– İstikrar tüm platformlarda düzeltildi.

Hata Düzeltmeleri
– Battle Pass ödülleri sayfasının varsayılan bir öğenin seçilmemesi ve çoğunlukla boş bir sayfayla sonuçlanmaması sorunu düzeltildi.
– PS4 ve X1’de, bazen sohbet etmek için klavye kullanmaya çalışıldığında ölümcül bir komut dosyası hatasına neden olan sorun düzeltildi.
– Banner Kartlarının bir gösteri sırasında ve maçın sonunda görünmemesi sorunu düzeltildi.

Jump Pad Phase Walk Etkileşimler
– Octane’ın Jump Pad’i artık Void yeteneğini kullanırken oyuncuları etkilemiyor.