Apex Legends 11. Sezonunu Duyurdu

Apex Legends 11. Sezonunu Duyurdu

Respawn Entertainment, Apex Legends Sezon 11'in Escape adında olacağını ve oyuna eklenecek yeni kahramanın kim olduğunu açıkladı. EA ve Respawn, Apex Legends Sezon 11: Escape'in 2 Kasım'da tüm platformlarda çıkış yapacağını duyurdu. 10. Sezonun 1 Kasım'da sona ermesinin ardından 2 Kasım'da 11. Sezon ile oyun severler buluşacak. 

Apex Legends'daki sezonlar genellikle yaklaşık üç ay sürer, bu nedenle Sezon 11, Şubat 2022'ye kadar sürecektir. Sezon 11, tıpkı önceki sezonlarda olduğu gibi yeni bir dereceli bölüm ve savaş geçişi içerecek. Sezon 11 için belirli bir yayın zamanı henüz paylaşılmadı, ancak duyurulduktan sonra resmi ayrıntılarla birlikte geri bildirimde bulunacağız. Yeni sezonlar genellikle saat 10:00'da yayınlanıyor. Ancak Respawn Entertainment 11. Sezonun ne zaman geleceğini tam olarak açıklamadı.  

Yeni Karakter: Ash 

11. Sezonda yeni bir karakter ile tanışacağız.Hikayede Horizon, Ash'in arkadaşı Lilian Peck olduğunu düşündü ve Ash'in eski anılarını ve bilincini uyandırmak için kodları girdi. Horizon daha sonra Ash'in aslında Horizon'a ve Pathfinder grubuna ihanet eden eski asistanı Dr. Reid olduğunu öğrenir. Bunun üzerine gelişen olaylarda oyun karaktere duygu yükleyerek oyun severlerin deneyimine sunması bekleniyor.

Yeni Silah: CAR SMG 

Escape, Apex Legends'a yeni bir silah getirecek ve tıpkı Ash gibi Titanfall'dan oluşacak. CAR SMG'nin R-301 ile R-99 arasında bir yerde olması ve R-301'den daha fazla hasar vermesi, daha az menzili ve R-99'a daha yakın bir atış hızı ile olması bekleniyor. 

Yeni Harita: Storm Point (Fırtına Noktası)

Apex Legends Sezon 11: Escape, oyuna dördüncü harita olan Storm Point'i de ekleyecek . Storm Point, harita boyunca PvE savaş noktaları sunan tehlikeli hayvanlar ve böceklerle dolu tropik bir adada geçecek. Tropikal ormanda veya kumsalda kıyasıya mücadelelerin geçeceği oyunda dikkat çeken başka bir nokta ise kıyı şeridinde karaya vuran büyük bir gemi görünecek.